Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το εσωτερικό του Skoda Kodiaq RS.

Διαρροή: Το εσωτερικό του Skoda Kodiaq RS

26/9/2018

Καθώς μετράμε αντίστροφα για την αποκάλυψη του Skoda Kodiaq RS, εκτός από τα teaser που δημοσιεύει η εταιρεία υπάρχουν και κάποιες διαρροές με τελευταία μία εικόνα που αποκαλύπτει το εσωτερικό του επερχόμενου μοντέλου.

Όπως μπορούμε να δούμε από την εικόνα που ήρθε στην επιφάνεια η κορυφαία έκδοση του Kodiaq, έχει λάβει ένα τιμόνι με επίπεδη βάση το οποίο έχει ενσωματωμένα χειριστήρια, ωστόσο αυτό που τραβάει την προσοχή είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων αλλά και η οθόνη αφής που βρίσκεται στη μέση του ταμπλό.

Ιδού το νέο Skoda Octavia
 
Λίγο πιο κάτω έχουν πάρει θέσει τα μπουτόν που είναι υπεύθυνα για την ρυθμίσει του κλιματισμού, ενώ βλέπουμε πως τόσο η βάση του επιλογέα ταχυτήτων, όσο και τα πεντάλ έχουν μεταλλικά διακοσμητικά χαρακτηριστικά. Τέλος η καμπίνα του Skoda Kodiaq RS έχει λάβει κόκκινες ραφές στα καθίσματα, στο τιμόνι, τα πάνελ των θυρών και στον επιλογέα ταχυτήτων θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει τον σπορ χαρακτήρα του.

Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το Kodiaq θα γίνει το πρώτο SUV της τσέχικης μάρκας που θα λάβει έκδοση RS και μέσα από τις εικόνες που έχει φέρει στο φως η Skoda έχουμε δει πως θα εξοπλίζεται με 20άρες Χtreme ζάντες, που στο εσωτερικό τους θα φιλοξενούν τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων με δίσκους 17 ιντσών, αλλά και δύο νίκελ απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος, πάνω από τις οποίες εδρεύει μια λεπτή -φωτιζόμενη κατά πάσα πιθανότητα- φάσα.

Τούρμπο ήχος στο νέο Kodiaq RS
 
Τέλος σε ότι αφορά τον κινητήρα που θα λάβει το ισχυρό Kodiaq αναμένεται να είναι ο 2.0 λίτρων Bi-Τurbo TDI κινητήρας του VW Group με ισχύ 240 ίππων, ενώ δεδομένος θεωρείται ο εφοδιασμός του με DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στον στάνταρ εξοπλισμό, όπως επίσης και με το σύστημα τετρακίνησης AWD.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις