Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Διέρρευσε το νέο Audi Q6
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσε το νέο Audi Q6

15/3/2022

Η Audi έχει προγραμματίσει τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Q6 σε λίγες μέρες στο Πεκίνο, αν και έχουμε ήδη στα χέρια μας τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από υπουργείο Βιομηχανίας της Κίνας.

Λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο του νέου Audi Q6

Οι φήμες που είχαν πάρει φωτιά το προηγούμενο χρονικό διάστημα έκαναν λόγο πως η Audi ετοίμαζε το ολοκαίνουριο Q9, κάτι που έρχεται τώρα να ακυρώσει εφόσον η γερμανική φίρμα κατοχύρωσε στο υπουργείο Βιομηχανίας της Κίνας το νέο της SUV ως Q6, εγκαινιάζοντας τη νέα σειρά.

Το μεγαλύτερο έως τώρα SUV της Audii

Το νέο Q6 είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την SAIC και το μήκος του αγγίζει τα 5,09μ., πλάτος 2,01μ., ύψος 1,78μ και το μεταξόνιό φτάνει τα 2.98μ.. Τα παραπάνω νούμερα μας θυμίζουν το «αδελφό» μοντέλο Volkswagen Atlas. Από τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως, παρατηρούμε πως το μεγάλο SUV θα «πατάει» πάνω σε ζάντες από 17 έως 21 ίντσες.

Με δίλιτρους κινητήρες έως 265 άλογα

Κάτω από το καπό, η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει από 2λιτρους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες στα 231 έως και 265 άλογα, οι οποίοι αναλαμβάνουν να κινήσουν με άνεση το 2.205 κιλών αμάξωμά του. Προς το παρόν, περαιτέρω λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε πέραν του ότι η μέγιστη ταχύτητα του Q6 θα φτάνει τα 207 χλμ./ώρα, θα διατίθεται προαιρετικά και το σύστημα τετρακίνησης της Audi, ενώ στο στάνταρ εξοπλισμό θα βρούμε το αυτόματο κιβώτιο του VW Group.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε