Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάσαμε το νέο Jeep Compass Trailhawk των 170 ίππων

Διαβάστηκε από 14116 αναγνώστες - 16/4/2020

Αυτό είναι πραγματικό off road animal με εθισμό στην λάσπη. Η έκδοση Trailhawk του Jeep Compass έρχεται με 2λιτρο diesel κινητήρα 170 ίππων, 4κίνηση και αυτόματο 9άρι κιβώτιο, για να πάει εκεί που οι άλλοι κωλώνουν. 

Με κόστος στα 43.900 ευρώ έρχεται να προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό, τεχνολογίες άνεσης αλλά και ατελείωτες περιπλανήσεις σε αχαρτογράφητα μονοπάτια. Μπορεί το Jeep Compass Trailhawk να διατηρεί την άγρια εικόνα του και να φωνάζει από μακριά Cherokee, όμως στην συγκεκριμένη έκδοση, έρχεται αρκετά ενισχυμένο. Με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, αποκτά προφυλακτήρα ειδικής σχεδίασης, ποδιές προστασίας και μαρσπιέ Rock Rails Mopar. Την εντυπωσιακή off road εικόνα συμπληρώνουν οι τροχοί 17 ιντσών και ένα αρκετά μεγάλο αυτοκόλλητο στο καπό, ενώ εδώ να θυμίσουμε πως το μοντέλο έχει πάρει το σήμα Trail Rated, αφού κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις πιο εξαντλητικές δοκιμασίες.



Είναι πραγματικό ταλέντο να καταφέρνεις να εκμοντερνεύσεις την παλιά σχολή, χωρίς να χαθεί η πραγματική original ταυτότητα. Έτσι και σε αυτή την έκδοση του Compass όλα είναι ποιοτικά και χρήσιμα, χωρίς φλυαρίες ή σπατάλες. Την παράσταση κερδίζει η 8.4 ιντσών οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό αλλά και τα πολύ καλά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο σύνολο της καμπίνας. Θα συναντήσουμε και δερμάτινα καθίσματα, όπως και αρκετές κόκκινες λεπτομέρειες που ανεβάζουν την λίμπιντο των επιβατών. Στον τομέα των χώρων, 4 ενήλικες θα ταξιδέψουν με αριστοκρατική άνεση, κυρίως λόγω του τεράστιου χώρου για τα πόδια, ενώ ο χώρος αποσκευών μετριέται στα 438λτ. 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις