Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανεση στο ζενίθ και ικανοποιητικές επιδόσεις

Διαβάστηκε από 6712 αναγνώστες - 3/1/2021

Το Renault Captur είναι ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο για άνετες μετακινήσεις, ενώ στην περίπτωση της συγκεκριμένης έκδοσης ο οδηγός μπορεί να κινηθεί και με πιο σβέλτο ρυθμό. Η απουσία κραδασμών από το τετρακύλινδρο μοτέρ, σε συνδυασμός με την εξαιρετική ηχομόνωση δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για ένα ήσυχο ταξίδι. Ταυτόχρονα, η ανάρτηση είναι μελετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να απορροφά εξαιρετικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και ταυτόχρονα να μη δημιουργεί ενοχλητικές κλίσεις του αμαξώματος. Η σαφής πληροφόρηση από το σύστημα διεύθυνσης, αλλά και τα ακούραστα φρένα συμπληρώνουν την εξαιρετική συμπεριφορά του γαλλικού μοντέλου. Σε αστικό περιβάλλον, το μέγεθος δε θα προβληματίσει ιδιαίτερα. Το Renault Captur παραμένει ευέλικτο για τον όγκο του, ενώ η καλή ορατότητα αποτελεί μία επιπλέον διευκόλυνση. Ενδεικτικά, ο κύκλος στροφής αγγίζει τα 11,1 μέτρα.



Συμπέρασμα - Τιμή:
Στο τέλος της ημέρας, το Renault Captur έρχεται να πείσει όποιον βρεθεί πίσω από το τιμόνι ότι δικαίως αποτελεί την πρώτη επιλογή για την κατηγορία των B-SUV. Είναι ένα αυτοκίνητο στο οποίο δύσκολα μπορεί κανείς να εντοπίσει κάποια ψεγάδια. Η άνεση, οι χώροι και οι επιδόσεις που προσφέρει το καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο αντίπαλο.
Η τιμή του Renault Captur ξεκινά από τα 16.800 ευρώ στην πιο βασική έκδοση. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση γίνεται αναφορά στην κορυφαία έκδοση Initiale Paris με τον κινητήρα των 155 ίππων. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, η τιμή αυξάνεται στα 31.610 ευρώ.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει