Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Citroen C3 Aircross Diesel: Ανανεωμένο με κατανάλωση 5,7λτ/100χλμ
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C3 Aircross Diesel: Ανανεωμένο με κατανάλωση 5,7λτ/100χλμ

Διαβάστηκε από 10793 αναγνώστες - 12/8/2022

Με τον βελτιωμένο στα σημεία πετρελαιοκινητήρα των 120 ίππων, το ανανεωμένο Citroen C3 Aircross συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα trendy χαρακτηριστικά του, τη μοντέρνα εμφάνιση του, την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει, καθώς και την εξαιρετική οικονομία του.

Citroen C3 Aircross Diesel: Εντυπωσιάζει με την οικονομία και την άνεση του

Η κάθε κίνηση της Citroen είναι μελετημένη και σχεδιασμένη για να πετύχει. Βλέποντας την απήχηση που θα είχαν τα μικρά αμαξώματα με μεγάλους χώρους, ήδη από το 2010 αποφάσισε να δοκιμάσει τις αντοχές και τις ορέξεις της αγοράς του αυτοκινήτου, με το C3 Picasso, που τότε θεωρούνταν MPV μιας κι ο όρος Β-SUV ήταν ακόμα στα σπάργανα. Το 2017, με την αγορά να είναι πιο ώριμη, μετονομάζει το μοντέλο της σε C3 Aircross κρατώντας το στοιχεία που το έκαναν μοναδικό, όπως την άνεση και την πρακτικότητα. Πλέον του προσφέρει το απαραίτητο facelift, κάνοντας το ακόμα πιο μοντέρνο, εξοπλίζοντας το με περισσότερη τεχνολογία και αναβαθμισμένους κινητήρες που κρατάνε τη κατανάλωση χαμηλά.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυναμικό και ταυτόχρονα trendy το Citroen C3 aircross

Μοντέρνο από τα γεννοφάσκια του, το ανανεωμένο Citroen C3 Aircross δεν χάνει τις αισθητικές του ρίζες με το προκάτοχο του, αλλά είναι γεμάτο από μοδάτες λεπτομέρειες που το φέρνουν στο σήμερα. Τη μερίδα του λέοντος στις αλλαγές έχει το εμπρός μέρος όπου συναντάμε την νέα μάσκα που αποτελείται από το νέο χρωμιωμένο σήμα, με τις άκρες του να επεκτείνονται μέχρι τα λεπτά LED φώτα.



Ο προφυλακτήρας δέχτηκε κι αυτός τις απαραίτητες τροποποιήσεις που κάνουν πιο «macho» την εικόνα του μικρού SUV, δημιουργώντας μια νέα ταυτότητα. Από εκεί και πέρα οι αλλαγές είναι μικρές κι ορατές στο πιο έμπειρο μάτι, αλλά συνδυαστικά καταφέρουν να χαρίσουν ένα πιο δυναμικό ύφος στο C3 Aircross.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε