Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Δοκιμή HYUNDAI BAYON
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή HYUNDAI BAYON

Hyundai Bayon: Πόσο καλό είναι το αυτόματο με τα 100 άλογα;

Διαβάστηκε από 10999 αναγνώστες - 3/1/2023

Δοκιμάζουμε το Hyundai Bayon στην έκδοση με 100 άλογα και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το συγκρίνουμε με το καλύτερο και το χειρότερο της κατηγορίας και το βαθμολογούμε στις επιδόσεις, στην κατανάλωση, στην ευρυχωρία, στον εξοπλισμό άνεσης και ασφαλείας, στην τιμή και στην εγγύηση.

Δοκιμάζουμε και βαθμολογούμε το Hyundai Bayon 1,0 100 PS 7DCT

Το Hyundai Bayon είναι ένα μικρό SUV με προσιτή τιμή και ιδιαίτερα ξεχωριστή εμφάνιση, το οποίο βασίζεται στο i20 και έχει «βλέψεις» να κατακτήσει την κατηγορία του.

Σιγά σιγά τα αυτόματα κιβώτια παραγκωνίζουν τα χειροκίνητα, μιας και είναι σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με το παρελθόν, τόσο σε ταχύτητα αλλαγών όσο και σε κατανάλωση.
Για αυτό το λόγο δοκιμάζουμε το Hyundai Bayon με τον χιλιάρη κινητήρα 100 ίππων με αυτόματο σασμάν διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων (η βασική έκδοση με τα 84 άλογα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο), το βαθμολογούμε με βάση τις μετρήσεις μας και βλέπουμε με νούμερα και αποδείξεις πόσο καλό είναι συγκριτικά με τον ανταγωνισμό του.

Η αξιολόγηση του αυτόματου Hyundai Bayon θα γίνει με τα σημαντικότερα κριτήρια που έχει υπόψη του ένας εν δυνάμει αγοραστής, δηλαδή την κατανάλωση, την ευρυχωρία, τις επιδόσεις, τον εξοπλισμό άνεσης και ασφαλείας, την εγγύηση και την τιμή, με το άριστα να είναι το 100.

Ας δούμε πώς θα τα πάει το Hyundai Bayon των 100 ίππων με το 7αρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε