Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jeep Renegade e-Hybrid: Γιατί υπάρχει μόνο μια Γη
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep Renegade e-Hybrid: Γιατί υπάρχει μόνο μια Γη

Διαβάστηκε από 18145 αναγνώστες - 15/7/2022

Με αυτό το slogan, η Jeep λανσάρει το Renegade με το ήπια υβριδικό σύστημα 48V, που του επιτρέπει να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά υπό προϋποθέσεις, κερδίζοντας σε οικονομία χωρίς όμως να χάνει τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα της γκάμας

Το Jeep Renegade e-Hybrid υπόσχεται ένα πιο πράσινο αύριο

Μπορεί η Jeep να ξεκίνησε σαν μια σκληροπυρηνική εταιρία με θηριώδεις κινητήρες αρκετών χιλιάδων κυβικών εκατοστών, αλλά πλέον έχει αρχίσει να δείχνει ένα πιο πράσινο πρόσωπο όσο αφορά τους ρύπους σεβόμενη το περιβάλλον, επενδύοντας σε ένα καθαρότερο αύριο. Μετά τους Plug-in υβριδικούς κινητήρες, εφοδιάζει τα μοντέλα της και με ήπια συστήματα 48V που υπόσχονται χαμηλούς ρύπους και κατανάλωση, χωρίς να ξεφεύγουν σε τιμές. Όπως και στην περίπτωση του Jeep Renegade της δοκιμής μας, που μοιάζει με τα θερμικά αδέρφια του, εκτός από τις εκπομπές CO2.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το υβριδικό Jeep Renegade συνεχίζει να είναι εμβληματικό

Η εμφάνιση του Jeep Renegade e-Hybrid είναι τετραγωνισμένη, με μεγάλες καθαρές επιφάνειες που αναβλύζουν κύρος κι επιβλητικότητα. Η μπροστά μάσκα με τις μπρονζέ λεπτομέρειες στις χαρακτηριστικά κάθετες γρίλιες του και τα στρογγυλά φανάρια δημιουργούν μια γνώριμη εικόνα που δύσκολα θα μπερδέψεις με άλλης μάρκας. Το μυώδες καπό με το έντονο σκαλοπάτι και το ανάγλυφο γραφικό δίνουν το δικό τους εμβληματικό τόνο, με τις 17αρες μαύρες ζάντες αλουμινίου να δένουν υποδειγματικά με το σύνολο.



Το πίσω μέρος ακολουθεί κι αυτό μια τετράγωνη σχεδιαστική λογική και φέρει τα φανάρια με το σχήμα «Χ», ενώ η μαύρη οροφή δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση με το χρώμα του αμαξώματος δίνοντας μια ξεχωριστή προσωπικότητα στο μοντέλο. Το πράσινο σήμα «e» στο πορτμπαγκάζ και το slogan «There is only one earth» σε διάφορα σημεία φανερώνουν την υβριδική φύση του μοντέλου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε