Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes GLA 250e: Mε σύμμαχο το ρεύμα
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes GLA 250e: Mε σύμμαχο το ρεύμα

Διαβάστηκε από 18131 αναγνώστες - 10/10/2022

Η Mercedes GLA 250e έρχεται με Plug-In υβριδικό σύνολο ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής κι υπόσχεται πολυτέλεια, επιδόσεις κι οικονομία σε ένα.

Mercedes GLA 250e: Με τετρακύλινδρο κινητήρα και μεγάλες δυνατότητες φόρτισης

Η Mercedes δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτα τα πλεονεκτήματα του ρεύματος επενδύοντας τόσο σε Plug-In σύνολα, όσο και σε αμιγώς ηλεκτρικά. Με τα δεύτερα ακόμα να φοβίζουν λόγω άγνωστου, τα πρώτα είναι η χρυσή τομή μεταξύ θερμικών κι ηλεκτρικών πλεονεκτημάτων, όντας ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε μια εποχή που χάνεται και στο μέλλον που έρχεται με γοργούς ρυθμούς. Η Mercedes GLA 250e είναι ένα τέτοιο μοντέλο, που υπόσχεται μια πιο εύκολη μετάβαση προς την πλήρη ηλεκτροκίνηση, κερδίζοντας σε επιδόσεις, οικονομίας και χωρίς να αγχώνει τον ιδιοκτήτη της για την αυτονομία, αλλά χάνοντας σε 2 αρκετά βασικά σημεία για τον SUV χαρακτήρα της.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η εμφάνιση Mercedes GLA 250e ξεχωρίζεις από τα διακριτικά

Η Mercedes GLA 250e ακολουθεί τη σχεδιαστική αρχή που διακατέχει τα θερμικά «αδερφικά» της μοντέλα, φανερώνοντας την premium ταυτότητα της από μακριά. Το μπροστινό μέρος είναι άκρως δυναμικό, με τη μεγάλη γρίλια της πολυγωνικής μάσκας, τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, τον μυώδη προφυλακτήρα (ειδικά στο AMG αισθητικό πακέτο) και το τονισμένο καπό να ξεχωρίζουν. 



Το προφίλ του μοντέλου κινείται σε πιο «ομαλούς» ρυθμούς και είναι γεμάτο από ρέουσες γραμμές, ενώ πίσω η μικρή αεροτομή με το διαχύτη συμβάλλουν στη μείωση του συντελεστή οπισθέλκουσας που φτάνει τα 0,28 Cd. Tα μαύρα περιμετρικά προστατευτικά τονίζουν το SUV χαρακτήρα της GLA 250e, με τα ελαστικά με το μεγάλο προφίλ να είναι σύμμαχοι σε off road διαδρομές, ενώ τη μερικώς ηλεκτρική της φύση την καταλαβαίνει από τα σήματα «e» και «EQ Power».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε