Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Autoagora αποκλειστικό: Δοκιμάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα τη νέα Mercedes GLC
17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Autoagora αποκλειστικό: Δοκιμάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα τη νέα Mercedes GLC

Διαβάστηκε από 21475 αναγνώστες - 19/10/2022

Η νέα γενιά της επιβλητικής Mercedes GLC πάτησε επίσημα τις ρόδες της στην Ελλάδα κι είμαστε οι πρώτοι που βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι της, ανακαλύπτοντας τα καινούργια ταλέντα της. Άνεση, τεχνολογία, εξαιρετική οικονομία και premium ποιότητα όπως μόνο η γερμανική εταιρία ξέρει. Η νέα GLC ήρθε για να θέσει νέα δεδομένα στην κατηγορία!

Δοκιμάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα τη νέα Mercedes GLC

Όταν λέμε πρώτοι το εννοούμε, αφού το μοντέλο δοκιμής μας έγραφε στο οδόμετρο μόλις 7 χιλιόμετρα, δηλαδή κατευθείαν από τη γραμμή παραγωγής στα χέρια μας. Η Μercedes GLC από το 2016 αποτελεί μοντέλο-σταθμό της κατηγορίας, παίρνοντας ένα σημαντικό κομμάτι της πίτας τόσο στην χώρα μας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Γερμανία το 2021, το 15% των Mercedes που αγοράστηκαν ήταν GLC, ενώ στην χώρα μας ήταν πρώτη και με διαφορά μεταξύ των premium μεσαίων SUV και δεύτερη στη γενική λίστα. H νέα γενιά του μοντέλου έρχεται την κατάλληλη στιγμή, όντας πιο ολοκληρωμένη και με νέα υβριδικά σύνολα που εναρμονίζονται ακόμα περισσότερα με τις νόρμες του σήμερα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μεγαλύτερες διαστάσεις και φρέσκια στοιχεία για τη νέα Mercedes GLC

Η νέα Mercedes GLC στο τομέα της σχεδίασης ακολουθεί το δόγμα «Ναι στην εξέλιξη, όχι στην επανάσταση», όντας πιο φρέσκια χωρίς όμως να χάνει την οπτική της συγγένεια με τη προκάτοχο της. Οι καθαρές γραμμές που τρέχουν το μοντέλο, οι αυξημένες εξωτερικές του αναλογίες (4,72 μ μήκος,1,89 μ πλάτος) και οι στοχευμένες λεπτομέρειες αναβλύζουν ταυτόχρονα επιβλητικότητα και σπορτίφ αέρα, που δεν αφήνουν το όχημα να περνάει απαρατήρητο ακόμα και σταματημένο.



Η μάσκα με το μεγάλο αστέρι και τις κάθετες γρίλιες τονίζουν το δυναμικό χαρακτήρα της GLC, με τους ανασχεδιασμένους LED προβολείς στην άκρη του αμαξώματος και το μυώδες καπό να δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα που δένει απόλυτα με τη φιλοσοφία του μοντέλου. Οι πολυάκτινες ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών που φορούσε το αυτοκίνητο της δοκιμής μας γεμίζουν εντυπωσιακά τους θόλους και έρχονται σε αρμονία με τα αλουμινένια σκαλοπάτια επιβίβασης που διαθέτουν μια πιο σπορ σχεδίαση (στενά μπροστά, φαρδιά πίσω) και τις μπάρες οροφής.



Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα τρισδιάστατα LED φώτα δύο τμημάτων με τη δυναμική εμφάνιση που χαρίζουν μια αεικίνητη αίσθηση στο γερμανικό SUV. Δεν είναι τυχαίο ότι από όποια γωνία και να κοιτάξεις τη νέα Mercedes GLC θα σε κερδίσει με την ποιότητα της που φαίνεται να είναι μπολιασμένη στο DNA της.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε