Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Peugeot 2008 Diesel: Κορυφαία συμπεριφορά με εκπληκτική οικονομία
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 2008 Diesel: Κορυφαία συμπεριφορά με εκπληκτική οικονομία

Διαβάστηκε από 52191 αναγνώστες - 27/8/2022

Η πετρελαιοκίνητη έκδοση του Peugeot 2008 διαθέτει ταξιδιάρικη ψυχή και οικονομικό πνεύμα, με το στάνταρ αυτόματο κιβώτιο να προσφέρει την ευκολία που αναζητάς στην κίνηση της πόλης. Σπιρτόζικο, με χαμηλή κατανάλωση κι αψεγάδιαστο οδικά το μικρό SUV της γαλλικής εταιρίας δείχνει να μην έχει αντίπαλο.

Το Peugeot 2008 diesel έρχεται με 130 ίππους και κατανάλωση 6,5λτ/100χλμ

Το Peugeot 2008 έχει κερδίσει το αγοραστικό κοινό και αυτό αποτυπώνεται στις υψηλές θέσεις των πωλήσεων που φιγουράρει από την αρχή της πορείας του. Η premium φιλοσοφία που διακατέχει την εταιρία, η οδική συμπεριφορά που έχει το μοντέλο κι η πληθώρα κινητήρων που εφοδιάζεται έκανε το γαλλικό SUV άκρως ανταγωνιστικό και ελκυστικό. Με τον εξαιρετικό πετρελαιοκινητήρα BlueHDi 1,5 λίτρων των 130 ίππων, το Peugeot 2008 κερδίζει σε οικονομία χωρίς να χάνει σε επιδόσεις, κάνοντας το έναν αδίστακτο χιλιομετροφάγο που θα αρνηθεί τις πολλές στάσεις σε βενζινάδικο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Επιθετική εμφάνιση, οι κυνόδοντες τραβάνε τα βλέμματα

Εξωτερικά, το Peugeot 2008 diesel δεν φανερώνει το καύσιμο που καταναλώνει, συνεχίζοντας να διαθέτει το δυναμικό στιλ που έχουμε συναντήσει και στις βενζινοκίνητες εκδόσεις. Ο εμπρός πρόβολος του μοντέλου είναι από τους πιο χαρακτηριστικούς στην κατηγορία των μικρών SUV, με τα φώτα ημέρας σε σχήμα «κυνόδοντα», τη μεγάλη μάσκα, τα αιχμηρά φώτα και το μυώδη προφυλακτήρα να δίνουν μια επιθετική όψη στο αυτοκίνητο. Στο πίσω μέρος πρωταγωνιστούν τα φωτιστικά σώματα με τις 3 χαρακτηριστικές «νυχιές» και τη μαύρη φάσα που τα ενώνει. Τα 17 εκατοστά απόστασης από το έδαφος είναι ορατά με την πρώτη ματιά, ενώ τα περιμετρικά μαύρα πλαστικά να σε ενθαρρύνουν να μπεις σε χωματόδρομους.  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε