Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
VW T-Roc: Ανανεωμένο στα σημεία, φορτωμένο με νέα τεχνολογία
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW T-Roc: Ανανεωμένο στα σημεία, φορτωμένο με νέα τεχνολογία

27/5/2022

Το VW T-Roc ανανεώθηκε για να συνεχίσει να είναι το δυνατό χαρτί της εταιρίας στην κατηγορία, αποκτώντας πιο φρέσκια εμφάνιση και περισσότερη τεχνολογία, αλλά κρατώντας τα δοκιμασμένα μηχανικά σύνολα!

VW T-Roc: Με 150 ίππους κι αυτόματο κιβώτιο DSG

 Μπορεί η VW πλέον να διαθέτει 3 διαφορετικές επιλογές στην κατηγορία των μικρών SUV, αλλά ο στυλοβάτης της και πρωταγωνιστής στα νούμερα των πωλήσεων συνεχίζει να είναι το Τ-Roc, το πρώτο από τα τρία μοντέλα  που παρουσίασε. Πλέον μετά από 4 χρόνια στην αγορά ήρθε η ώρα της ανανέωσης ώστε να συνεχίσει να είναι εναρμονισμένο στο πνεύμα της εποχής και στην τεχνολογία του σήμερα. Δοκιμάζουμε την έκδοση με τους 150 ίππους και το DSG στην έκδοση Style.
 

Mε φωτιζόμενη LED μπάρα και νέους προφυλακτήρες το VW T-Roc

Εξωτερικά κι εκ πρώτης όψεως, το VW T-Roc facelift δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τον προκάτοχο του, διατηρώντας τις ίδιες στιλιστικές αναλογίες και γραμμές στο αμάξωμα. Στο εμπρός μέρος πλέον βρίσκουμε τη φωτιζόμενη LED μπάρα, που έχει γίνει σήμα κατατεθέν της εταιρίας και σε συνδυασμό με τους προαιρετικούς LED Matrix προβολής δημιουργούν μια ιδιαίτερη φωτεινή υπογραφή.



Στο βωμό της φρέσκιας εικόνας έπεσε κι ο μπροστά προφυλακτήρας, που έγινε πιο επιθετικός χάρη στους μεγαλύτερους αεραγωγούς. Επίσης σε λευκό χαρτί σχεδιαστήκαν ξανά τα πίσω φωτιστικά σώματα κι ο προφυλακτήρας, δίνοντας τα απαραίτητα στοιχεία για να δημιουργηθεί η πιο νεανική εικόνα του μοντέλου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε