Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η πρόταση της X-Tomi για το Kuga ST.

Είναι αυτό το νέο Ford Kuga ST?

8/4/2019

Μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου Ford Kuga, εικόνες διέρευσαν με την sport έκδοση του, που πιθανόν θα εξοπλιστεί με τον ίδιο 2.300 κ.εκ EcoBoost κινητήρα του Focus ST.

Πριν λίγες μέρες, το νέο Ford Κuga έκανε το ντεμπούτο του και τώρα, και οι σχεδιαστές του ανεξάρτητου οίκου X-Tomi Design παρουσίασαν την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η σπορ ST έκδοση του μοντέλου.

Περιέργως, οι διαφορές στην εμφάνιση με το μοντέλο που παρουσιάστηκε δεν είναι μεγάλες, αφού στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, το νέο Kuga φαίνεται πως λαμβάνει μόνο έναν ελαφρώς διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα και ελαφρύ ματ φινίρισμα στην γρίλια. Οι ζάντες, αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά με το μέγεθός τους φαίνεται πως είναι μεγαλύτερες, πιθανώς 17 ή 18 ιντσών και έχουν ασημί ματ λεπτομέρειες που ταιριάζουν θα λέγαμε ιδανικά με τις κόκκινες δαγκάνες φρένων. Τέλος, αν είναι κάτι που τραβάει περισσότερο το μάτι, είναι αυτό το ξεχωριστό μεταλλικό χρώμα γαλάζιας απόχρωσης.
 
Κάτω από το καπό, το Kuga ST θα μπορούσε να πάρει δάνειο το τον 2,3 λίτρων EcoBoost κινητήρα που χρησιμοποιεί το Focus ST και οποίος προσφέρει 280 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και 420 Nm ροπής διαθέσιμα από τις 3.000 σ.α.λ έως 4.000 σ.α.λ. δίνοντας την δυνατότητα στο μικρομεσαίο να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα κάτω από τα 6 δευτερόλεπτα. Φυσικά, είναι πολύ πιθανό το Kuga ST να εξοπλίζεται με το σύστημα τετρακίνησης της μάρκας, ενώ σε ό,τι αφορά το σασμάν, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το μοτέρ θα συνεργάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με σύστημα Adaptive Shift Scheduling.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις