Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Επίσημα σχέδια για 4θυρη Ford Mustang

Επίσημα σχέδια για 4θυρη Ford Mustang

16/9/2022

Με την παρουσίαση της νέας Ford Mustang, η εταιρεία του «Μπλε Οβάλ» έδωσε στη δημοσιότητα και μερικά εναλλακτικά σχέδια του μοντέλου, με την περισσότερη προσοχή να συγκεντρώνει μόνο ένα σκίτσο. Αυτό μιας 4θυρης Mustang.

Τετράθυρη coupe σεντάν Mustang

Η Ford παρουσίασε την 7η γενιά της Mustang, δίνοντας στο εμβληματικό της «pony» μία ανανεωμένη εμφάνιση εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Η αμερικανική φίρμα προχώρησε σε περαιτέρω βελτιώσεις, παρουσιάζοντας ακόμα και πιο σκληροπυρηνικές εκδόσεις, τις ισχυρότερες «πιστάδικες» Dark Horse. Βεβαία, μερικά από τα επίσημα σχέδια που δημοσιοποίησε, απεικονίζουν και ένα κομψό 4θυρο coupe σεντάν Mustang.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Από τον ανώτερο σχεδιαστή της Ford

Τα σκίτσα προέρχονται από τον Christopher Stevens, τον ανώτερο εξωτερικό σχεδιαστή της Ford. Η εικόνα με το κουπέ σεντάν φαίνεται μόνο από το προφίλ, δείχνοντας ξεκάθαρα τις 4 πόρτες του αμαξώματος. Το μοντέλο διατηρεί το εμβληματικό σχήμα της Mustang, ακλουθώντας τις coupe fastback γραμμές και τη muscle σχεδίαση. Η διχρωμία στο επάνω μέρος κρύβει λίγο από ο συνολικό μήκος του αυτοκινήτου, αλλά δε γίνεται να μη δεις την χειρολαβή της πίσω πόρτας.
 

Η Mustang Mach-E αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο

Η ύπαρξη της Mustang Mach-E στη γκάμα κάνει δυνατό το ενδεχόμενο για ένα τετράθυρο σεντάν, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να διχάσει το κοινό, κόβοντας από τις πωλήσεις του ηλεκτρικού crossover.
Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η 7η γενιά της Mustang που παρουσιάστηκε, είναι διαθέσιμη σε δίθυρα αμαξώματα σε coupe και cabrio επιλογές. Το στυλ και η εμφάνισή της ανανεώθηκε αποκτώντας πιο ίσιες γραμμές και αιχμηρές γωνίες σε μάσκα και ένα πιο hi-tech εσωτερικό. Στο μηχανοστάσιο της νέας Mustang υπάρχουν δύο επιλογές, αυτή του τετρακύλινδρου EcoBoost 2,3 λίτρων και ένας ανανεωμένος V8 5,0 λίτρων, ο οποίος έρχεται με δύο κιβώτια, αυτόματο ή χειροκίνητο. Ντεμπούτο έκαναν και οι νέες ισχυρότερες εκδόσεις για αγωνιστική χρήση Dark Horse.


Τα σκίτσα που τράβηξαν τα βλέμματα!
Παρουσιάζουν μία τετράθυρη coupe σεντάν Mustang.
Δια χειρός του ανώτερου σχεδιαστή της Ford.
Η ύπαρξη της Mustang Mach-E αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο.
Θα ήθελες να την δεις στην παραγωγή?


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε