Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Επίσημες εικόνες του νέου VW Tiguan X

7/9/2020

Επίσημες εικόνες της coupe έκδοσης του VW Tiguan X, δόθηκαν στην δημοσιότητα, λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του, στην αγορά της Κίνας.

Ένα βήμα πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου VW Tiguan X, δόθηκαν σε κυκλοφορία οι επίσημες φωτογραφίες του επερχόμενου μοντέλου. Το νέο VW Tiguan X θα ξεκινήσει το εμπορικό του λανσάρισμα στην Κίνα, ενώ ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες αν θα έρθει και στην Ευρώπη. 



Οι διαφορές στην σχεδίαση έχουν επικεντρωθεί στο πίσω μέρος, ώστε να επιτευχθεί ο coupe σχεδιασμός. Πηγαίνοντας προς τα πίσω, η γραμμής της οροφής μειώνεται δραματικά για να φτάσουμε σε μία μικρή αεροτομή στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Εντυπωσιακά είναι τα νέα πίσω φώτα, με μια ξεχωριστή υπογραφή και μια φωτεινή μπάρα που τα ενώνει, ενώ το «Tiguan X» δεσπόζει στη μέση της λωρίδας.
 
Η συγκεκριμένη έκδοση στην χώρα της Κίνας, είναι εφοδιασμένη με τον τούρμπο κινητήρα βενζίνης 2λιτρων, με ισχύ 220 ίππους και 380 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG και 4Motion σύστημα τετρακίνησης. Διαθέσιμος θα είναι επίσης και ο 2λιτρος TSI με ισχύ 186 ίππων και 330 Nm ροπής, συνδεδεμένος με το ίδιο DCT κιβώτιο ταχυτήτων.


 
Οι συνολικές διαστάσεις του νέου VW Tiguan X είναι: Μήκος 4.764 χιλιοστά, πλάτος 1.859 χιλιοστά και ύψος 1.628 χιλιοστά, με μεταξόνιο 2.791 χιλιοστά. 
Επίσημη παρουσίαση του νέου VW Tiguan X, περιμένουμε στην Κίνα το επόμενο διάστημα, ενώ μένει να φανεί αν θα έρθει και στην Ευρώπη. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις