Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο VW Arteon

Διαβάστηκε από 9336 αναγνώστες - 24/6/2020

Η Γερμανική βιομηχανία της VW, παρουσίασε και επίσημα την ανανεωμένη έκδοση του Arteon, που πλέον θα είναι διαθέσιμο και σε Shooting Brake. Διαβάστε όλα τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων.

Εδώ και κάποιες μέρες είχαν αρχίσει οι διαρροές φωτογραφιών με το ανανεωμένο VW Arteon, που πλέον θα κυκλοφορεί και σε Shooting Brake έκδοση. Η απλή έκδοση του, δεν έχει μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική σχεδίαση, εκτός από την φωτιζόμενη λωρίδα κάτω από το νέο λογότυπο, που ενώνει τους δύο προβολείς. Αρκετές χρωμιωμένες λεπτομέρειες αλλά και νέοι προβολείς, κλείνουν ουσιαστικά την ανανέωση της εξωτερικής σχεδίασης. Η έκδοση Shooting Brake, προσθέτει μία sport αλλά και πιο πρακτική έκδοση, η οποία έχει την δυνατότητα να μεταφέρει αποσκευές έως και 1.632 λίτρα.


 
Στο εσωτερικό συναντούμε ένα νέο τιμόνι, ανασχεδιασμένους αεραγωγούς, αλλά και νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MIB3 που υποστηρίζει ασύρματα τα Android Auto και Apple CarPlay. Εντυπωσιακός είναι ο εσωτερικός φωτισμός, με 30 διαφορετικά χρώματα, ασύρματο φορτιστή smartphone και ένα σύστημα ήχου harman-kardon. Προαιρετικό είναι το σύστημα Travel Assist αλλά και η νέα κάμερα οπισθοπορείας με διευρυμένη γωνία εστίασης από 90 σε 170 μοίρες.


 
Κάτω από το καπό υπάρχει η επιλογή τριών TSI κινητήρων, ένας 1.500άρης απόδοσης 150 ίππων και έναν 2,0 λίτρων με δύο ιπποδυνάμεις 190 και 280 αλόγων. Σε κινητήρες diesel υπάρχει η επιλογή των δύο TDI κινητήρων 2.000 κ.εκ απόδοσης 150 και 200 ίππων. Καινούργια προσθήκη είναι το plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης (eHybrid) με ισχύ 218 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ όσοι απαιτούν μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις μπορούν να επιλέξουν, την έκδοση R με το 2λιτρο TSI μοτέρ με τους 320 ίππους και 450 Nm ροπής.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις