Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Επίσημο: Νέα Audi SQ7 & SQ8

16/7/2020

Στην επίσημη παρουσίαση των πιο ισχυρών SUV της γκάμας της, προχώρησε η Γερμανική βιομηχανία της Audi, με τα SQ7 και SQ8 έτοιμα να «δαμάσουν» τους δρόμους, με ισχύ 507 ίππων.

Η επιλογή των Audi SQ7 και SQ8 δεν είναι για όλο τον κόσμο. Δεν είναι πολύς ο κόσμος που αντέχει την αγορά αυτών των premium SUV της Γερμανικής βιομηχανίας. Και ακόμα λιγότεροι μπορούν να αντέξουν την δύναμη των 507 ίππων, που είναι εφοδιασμένα τα δύο μοντέλων.



Ουσιαστικά, τα νέα μοντέλα της Audi, είναι εφοδιασμένα με τον 4λιτρο V8 biturbo TFSI βενζινοκινητήρα των 770 Nm ροπής. Το «διαμάντι» αυτό της Audi, είναι συνδυασμένο με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο Tiptronic, με τετρακίνηση quattro που μεταδίδει μόνιμα την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Τα νέα Audi SQ7 και SQ8 επιτυγχάνουν τα πρώτα 100 χλμ/ώρα σε 4.1 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα τα 250 χλμ. Το εντυπωσιακό στοιχείο στις επιδόσεις των δύο premium SUV, είναι η κατανάλωση τους, αφού παρά την ιδιαίτερα μεγάλη τους ιπποδύναμη, καταφέρνουν το πολύ αξιόλογο νούμερο των 12 λτ./100 χλμ



Και τα δύο νέα SQ, είναι εφοδιασμένα με αυτόματα ρυθμιζόμενη σπορ αερανάρτηση, σπορ διαφορικό και ηλεκτρομηχανικές ενεργές αντιστρεπτικές δοκούς, καθώς επίσης και σύστημα τετραδιεύθυνσης. Και οι δύο εκδόσεις SQ είναι σχεδιασμένο να ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία το φθινόπωρο, με τιμή 93.000 ευρώ για το Audi SQ7, και 101.000 ευρώ για το SQ8.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις