Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Επίσημο: Nέο CUPRA el-Born

9/7/2020

Όπως σωστά είχαμε προβλέψει και σας είχαμε ενημερώσει, η CUPRA παρουσίασε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της, και το el-Born ήρθε για να προσφέρει μια πιο εκλεπτυσμένη αίγλη στην εταιρία. Διαβάστε όλα τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Η βιομηχανία της CUPRA έκανε πραγματικότητα, την κατασκευή του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της, και το AutoAgora σας είχε ενημερώσει γι αυτό αρκετούς μήνες πριν. Το νέο CUPRA el-Born θα αποτελέσει το πρώτο ηλεκτρικό hatchback, και ουσιαστικά είναι ίδιο με το SEAT el-Born που έκανε ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019.



Το CUPRA el-Born είναι βασισμένο στην πλατφόρμα MEB του ομίλου VAG, και είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και μια μπαταρία 82 kWh που του προσφέρει αυτονομία 500 χιλιομέτρων



Εξωτερικά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές από το πρωτότυπο, καθώς αλλαγές βρίσκουμε μόνο στην απόσταση από το έδαφος αλλά και στους προφυλακτήρες. Το νέο CUPRA el-Born διαθέτει στο εσωτερικό του, μια ψηφιακή οθόνη 10 ιντσών, αλλά και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά πιθανότατα θα είναι πάνω από 35.000 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις