Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Επίσημο: Νέο Nissan Maginte

21/10/2020

Η Nissan παρουσίασε και επίσημα το μικρότερο SUV της φαρέτρας της, και ανακοίνωσε πως θα διατεθεί και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του μικρού Nissan Magnite που θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.

Η παρουσίαση του πρωτότυπου Nissan Magnite είχε γίνει πριν μικρό χρονικό διάστημα, και οι πληροφορίες ανέφεραν πως το μικρό SUV της Ιαπωνικής βιομηχανίας, θα κυκλοφορούσε μόνο στην αγορά της Ινδίας. Ο σχεδιασμός προώθησης του μοντέλου άλλαξε ριζικά, αφού το κοινό της Ευρώπης «διψάει» για SUV, κι αυτό έκανε την Nissan να αλλάξει την απόφαση της και να το διαθέσει και στην Ευρωπαϊκή αγορά. 



Σήμερα, παρουσίασε και επίσημα το νέο Nissan Maginte, με απειροελάχιστες διαφορές από το πρωτότυπο μοντέλο. Η θηριώδης μάσκα αναδεικνύει το νέο logo της Nissan, ενώ όλη η σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα, είναι ιδιαιτέρως δυναμική. Σε αυτό συμβάλουν και τα πλαστικά προστατευτικά στα φτερά όπως και η πίσω αεροτομή.
 
Ο minimal σχεδιασμός του εσωτερικού είναι το highlight του νέου Nissan Maginte, με το τριάκτινο τιμόνι να δεσπόζει κυριαρχικά, ενώ εξίσου εντυπωσιακή είναι η οθόνη 7 ιντσών του πίνακα οργάνων, αλλά και η 8 ιντσών του infotainment. To νέο Maginte είναι εφοδιασμένο με ηχεία JBL, κάμερα 360 μοιρών, cruise control και συνδεσιμότητα με τα Android Auto & Apple CarPlay.


 
Το νέο Nissan Maginte είναι σχεδιασμένο επάνω στην πλατφόρμα CMF-A, και βασική του έκδοση, είναι εφοδιασμένο με έναν κινητήρα 1,0 λίτρου, 72 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Παράλληλα υπάρχει και η επιλογή, κινητήρα ίδιας χωρητικότητας τούρμπο με 95 άλογα και επιλογή CVT κιβωτίουΤο νέο Nissan Magnite θα κυκλοφορήσει το νέο έτος. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις