5 φωτογραφίες »

Επίσημο: Νέο Nissan Z Proto

Διαβάστηκε από 4995 αναγνώστες - 16/9/2020

Η Nissan προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του Nissan Z Proto, με έντονες της καταβολές στον σχεδιασμό παλαιότερων μοντέλων, με την σφραγίδα όμως της νέας εποχής. Θαυμάστε λοιπόν, το νέο Ζ Proto.

 
 

Nissan : Ανακάλυψε το Leaf με αυτονομία 528 χλμ και απο 27.500 ευρώ

Η αναμονή για το νέο Z, έστω και σε πρωτότυπη μορφή, έλαβε τέλος, κι αυτό γιατί η Ιαπωνική βιομηχανία της Nissan προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση της έκδοσης Z Proto, που πάνω της θα βασιστεί ο διάδοχος του 370Ζ.

Ο σχεδιασμός του νέου Nissan Z Proto, είναι βασισμένος σε παλαιότερες εκδόσεις Z, όπως το μακρύ καπό, οι στρογγυλοί προβολείς LED και η τετράγωνη μάσκα, ενώ στο πίσω μέρος τα LED φωτιστικά σώματα εμπνέονται από το 300ZX (Z32). Πολύ εντυπωσιακές και μοντέρνες πινελιές αποτελούν, οι δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης, οι ανθρακονημάτινες ποδιές, ο αεροδυναμικό διαχύτη, όπως φυσικά και οι 19άρες ζάντες.Οι διαστάσεις του νέου Nissan Z Proto αναφέρουν μήκος 4.382 χιλιοστά, πλάτος 1.850 χιλιοστά και ύψος 1.310 χιλιοστά, ενώ στο εσωτερικό της διθέσιας καμπίνας δεσπόζει το τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και οθόνη αφής για το σύστημα infotainment.Κάτω από το καπό του Z Proto έχει τοποθετηθεί ένας V6 twin-turbo κινητήρας, χωρίς όμως να δοθούν στην δημοσιότητα, η χωρητικότητα και η ιπποδύναμη του. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κινητήρας είναι ο ίδιος με του Infiniti Red Sport, με την ιπποδύναμη του να υπολογίζεται κοντά στα 400+ άλογα, με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και κίνηση στους πίσω τροχούς.
 
Το μοντέλο παραγωγής το περιμένουμε με αγωνία το νέο έτος.
 

Tags: NISSAN