Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Επίσημο: Nέο Subaru BRZ

19/11/2020

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου BRZ προχώρησε η Subaru, με το νέο μοντέλο να έχει πιο μυώδη σχεδίαση, αυξημένη ισχύ και είναι εφοδιασμένο με πολύ hi-tech τεχνολογία.

Η στιγμή έφτασε και η Ιαπωνική βιομηχανία της Subaru παρουσίασε και επίσημα το νέο BRZ. Το νέο μοντέλο είναι αρκετά μυώδες σε εμφάνιση, και με sport καταβολές, ώστε αναδείξει τον χαρακτήρα του. 

Το νέο Subaru BRZ δείχνει αρκετά «πρησμένο» με τους φουσκωμένους θόλους, αλλά και πολύ δυναμικό με την πανέμορφη coupe οροφή και την άκρως επιθετική αεροτομή. Σε αυτό βέβαια συμβάλουν και οι νέοι προφυλακτήρες μαζί με τους προβολείς και τον πίσω διαχύτη. 



Κάτω από το καπό του νέου sport μοντέλου της Subaru, βρίσκουμε έναν τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό boxer κινητήρα 2,4 λίτρων που παράγει 231 άλογα και 249 Nm ροπής, με 6 σχέσεων χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο με paddles πίσω από το τιμόνι και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Μπροστά το νέο μοντέλο είναι εφοδιασμένο με γόνατα MacPherson ενώ πίσω υπάρχουν διπλά ψαλίδια, όπως στο πρώτης γενιάς BRZ. 



Εσωτερικά το νέο Subaru BRZ έχει εξοπλιστεί με νέο σύστημα ψυχαγωγίας και οθόνη 8,0 ιντσών, τοποθετημένη κάτω από τους κεντρικούς αεραγωγούς. Ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων στο νέο sport μοντέλο με το νέο τιμόνι να κερδίζει τις εντυπώσεις. Το νέο Subaru BRZ θα ξεκινήσει την εμπορική του διάθεση στο τέλος του 2021. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις