Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Επίσημο: Νέο Subaru WRX S4 STI Sport

13/7/2020

Τα Subaru άφησαν το στίγμα τους στην χώρα μας, και κάθε νέο μοντέλο που παρουσιάζει η Ιαπωνική βιομηχανία, προκαλεί ταραχή. Δείτε το νέο Subaru WRX S4 STI Sport, και όλα τα χαρακτηριστικά του.

Στην καρδιά των ανήσυχων Ελλήνων, θα υπάρχει πάντα ο μύθος της Subaru, με τα επικά Impreza, που σάρωναν τους Ελληνικούς δρόμους πριν μερικά χρόνια. Η παρακαταθήκη αυτή έχει δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό, που διψάει για νέα performance μοντέλα από την Ιαπωνική βιομηχανία.



Το νέο Subaru WRX S4 STI Sport, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση και δυστυχώς λίγοι θα καταφέρουν να το απολαύσουν. Το ανανεωμένο μοντέλο δεν έχει μεγάλες διαφορές από το WRX S4 STI Sport EyeSight, εκτός από το μπροστινό αεροδυναμικό lip αλλά και την δυναμική μάσκα του.


 
Λίγες είναι και οι διαφορές που εντοπίζει κανείς στο εσωτερικό του νέου Subaru WRX S4 STI Sport, καθώς το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μπροστινά δερμάτινα καθίσματα Recaro, αλλά και κεντημένα λογότυπα STI.  


 
Κάτω από το καπό θα βρούμε τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων που προσφέρει 300 ίππους και 400 Νm ροπής και συνδέεται με ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης, αλλά και αρκετά Racing Parts STI. Η παραγωγή θα περιοριστεί σε 500 μονάδες και δεν έχει ανακοινωθεί αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις