Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Έρχεται η νέα Mercedes C-Class All-Terrain

22/8/2021

Με 40 χιλιοστά περισσότερη απόσταση από το έδαφος και επιπλέον προστατευτικά, η Mercedes αποκάλυψε την off-road έκδοση της C-Class, με την πρώτη επίσημη παρουσίαση να είναι προγραμματισμένη για την έκθεση του Μονάχου.

Η αρχή είχε ήδη γίνει με την E-Class All-Terrain και οι φήμες οργίαζαν ότι η γερμανική εταιρία ετοίμαζε μια πιο υπερυψωμένη έκδοση της C-Class station wagon, εδώ και καιρό. Τελικά η Mercedes αποκάλυψε την νέα C-Class All-Terrain, μεγαλώνοντας έτσι κι άλλο την γκάμα της.
 
Στο αισθητικό τομέα, βλέπουν τη νέα Mercedes C-Class All-Terrain να φοράει τη μάσκα που συναντάμε στα SUV της εταιρίας, με τα επιπλέον προστατευτικά στα φτερά και στις ποδιές να τονίζουν τον εκτός δρόμου χαρακτήρα της. Οι διαστάσεις της είναι λίγο μεγαλύτερες και  η απόσταση από το έδαφος είναι 40 χιλιοστά περισσότερη σε σχέση με τη station wagon , δίνοντας της τη δυνατότητα να περνάει εύκολα από κακοτράχαλες διαδρομές εκτός ασφάλτου, που είναι και το ζητούμενο. Όλα τα νέα πλαστικά εξαρτήματα μπορούν προαιρετικά να είναι σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα με το Night Package της Mercedes, ενώ ο αγοραστής μπορεί να επιλέξεις ζάντες 17 έως 19 ιντσών.


Στα προφίλ οδήγησης έχουν προστεθεί δύο καινούργια, τα Offroad και Οffroad+, που βοηθάνε το αυτοκίνητο στην κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Στα προφίλ οδήγησης έχουν προστεθεί δύο καινούργια, τα Offroad και Οffroad+, που βοηθάνε το αυτοκίνητο στην κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Το εσωτερικό της C-Class All-Terrain θα βασίζεται στην έκδοση εξοπλισμού Avantgarde, με τρεις χρωματικές επιλογές, πίνακα οργάνων με νίκελ πλαίσιο και δυνατότητα επιλογής μεταξύ 2 οθονών,10.25 και 12,3 ιντσών. Ουσιαστικά δυο είναι οι μεγάλες αλλαγές που συναντάμε στο εσωτερικό του νέου μοντέλο σε σχέση με τη station wagon. H πρώτη είναι στο σύστημα infontaiment, όπου έχουν προστεθεί λειτουργίες που βοηθούν τις off-road εξορμήσεις και δείχνουν την περιστροφή του τιμονιού, τις γεωγραφικές συντεταγμένες, την κλίση του αυτοκινήτου ενώ διαθέτει και πυξίδα. Η δεύτερη αφορά τα προφίλ οδήγησης, που εκτός από τα βασικά προγράμματα, έχουν προστεθεί δυο καινούργια, τα Offroad και Offroad+  Το πρώτο είναι κατάλληλο για κίνηση σε πιο βάτες εκτός δρόμου διαδρομές και το δεύτερο για διαδρομές όπου υπάρχει μεγαλύτερη κλίση στο έδαφος.



Όλα τα νέα πλαστικά εξαρτήματα μπορούν να βαφτούν σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, αρκεί ο αγοραστής να επιλέξει το προαιρετικό πακέτο Night Package

Όλα τα νέα πλαστικά εξαρτήματα μπορούν να βαφτούν σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, αρκεί ο αγοραστής να επιλέξει το προαιρετικό πακέτο Night Package

 
Η C-Class All-Terrain θα λανσαριστεί με δύο κινητήρες. Τον 2λιτρο ήπια υβριδικό τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης ή τον αντίστοιχο ντίζελ που μπορούν να εφοδιαστούν με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC, το οποίο έχει την δυνατότητα να μεταφέρει μέχρι 45% της ροπή στον εμπρός άξονα.
 
Η νέα Mercedes-Benz C-Class All-Terrain θα παρουσιαστεί στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Μόναχο, ενώ διαθέσιμη για αγορά θα είναι στο τέλος του 2021, με τις τιμές να μην έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε