Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έρχεται η νέα Skoda Fabia Monte Carlo
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έρχεται η νέα Skoda Fabia Monte Carlo

2/2/2022

Η Skoda θέλησε να "σπάσει" λίγο την αγωνία μας, δίνοντας στο φως τα σκίτσα της νέας έκδοσης Monte Carlo της Fabia, την οποία και αναμένουμε να δούμε σύντομα στους ελληνικούς δρόμους.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Skoda παρουσίασε την τέταρτη γενιά της του δημοφιλούς μοντέλου, με τη νέα Fabia να είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας. Παρόλα αυτά, οι Τσέχοι ακόμα δεν έχουν παρουσιάσει όλες τις εκδόσεις του νέου μικρού, με μία από αυτές να είναι η Monte Carlo που θα είναι και η κορυφαία. Για το λόγο αυτό, η Skoda προχώρησε ένα βήμα παρακάτω δημοσιεύοντας τα σκίτσα του επερχόμενου μοντέλου. 

Διχρωμία και σπορ λεπτομέρειες στην εμφάνιση

Όπως παρατηρεί κανείς από τα σκίτσα της Fabia Monte Carlo, χαρακτηρίζεται από το δίχρωμο εξωτερικό, συνδυάζοντας το έντονο κόκκινο αμάξωμα με μία μαύρη οροφή. Στο χρώμα της οροφής είναι βαμμένα και τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών, όπως επίσης η μάσκα και η μπροστινή κολόνα, δίνοντας μία διαφορετική και ενδιαφέρουσα νότα στην συνολική εμφάνιση. Στις εικόνες παρατηρείτε και κάτι άλλο, πως τα φωτιστικά σώματα του μοντέλου είναι σκουρόχρωμα και συνδυάζονται όμορφα με τις υπόλοιπες σκούρες λεπτομέρειες. 

Έντονος χαρακτήρας και στο εσωτερικό 

Ο κόκκινος-μαύρος χρωματικός συνδυασμός συνεχίζει και στο εσωτερικό της καμπίνας, ενώ διαθέτει αποκλειστικά γραφικά «Monte Carlo» στην οθόνη αφής με τους μπροστινούς επιβάτες να κάθονται σε πιο σπορ καθίσματα. Αξιοσημείωτη παρατήρηση είναι ότι ο επιλογέας του κιβωτίου ταχυτήτων ανήκει σε μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο, που σημαίνει ότι θα συνδυάζεται με τον τρικύλινδρο 1.0 TSI κινητήρα, ενώ είναι αρκετές οι πιθανότητες να δούμε και  τον 1,5 TSI εφόσον μιλάμε για την πιο σπορ έκδοση

Η νέα Fabia στην Ελλάδα 

Προς το παρόν, μέχρι να δούμε στις αντιπροσωπείες τη νέα Fabia Monte Carlo, μπορεί κάποιος να κάνει δική του τη νέα Fabia από 14.990 ευρώ, με τρεις διαθέσιμες εξοπλιστικές εκδόσεις Active, Ambition και Style.  

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Λίγο πριν την άφιξή της! 
Μια πρώτη ματιά στη Skoda Fabia Monte Carlo. 
Με διχρωμία και σπορ εμφάνιση. 
Έντονος χαρακτήρας και στο εσωτερικό του μοντέλου. 
Θα προτιμούσες τη Fabia ή κάποιο άλλο μοντέλο του Ομίλου VW; 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε