Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Euro NCAP: Δοκιμές σε Tesla Model Y & Kia Niro

Euro NCAP: Δοκιμές σε Tesla Model Y & Kia Niro

8/9/2022

Τα αποτελέσματα του τελευταίου κύκλου δοκιμών δημοσιοποίησε το EuroNCAP, ο οποίος περιελάμβανε μεταξύ άλλων τα Tesla Model Y και Kia Niro.

Παρακολουθείστε τα video από τις δοκιμές πρόσκρουσης

Ο EuroNCAP παρουσίασε τα αποτελέσματα του 5ου γύρου δοκιμών πρόσκρουσης. Σε αυτές συμμετείχαν το γνωστό Tesla Model Y και το καινούργιο Kia Niro, τα οποία έλαβαν 5 και 4 αστέρια βαθμολογία, με το τελευταίο να λαμβάνει 5 αστέρια με το προαιρετικό πακέτο ασφαλείας.  

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

5 αστέρια για το Tesla Model Y

Το Tesla Model Y παράγεται στο μεγάλο εργοστάσιο της εταιρείας στο Βερολίνο και κατάφερε να σημειώσει άριστες επιδόσεις στην προστασία των ενήλικων επιβατών και στην λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας. Αρκετά καλές ήταν κι οι επιδόσεις του αυτοκινήτου στην προστασία των παιδιών και στην ασφάλεια που προσφέρει για τους άλλους χρήστες του δρόμου (πεζούς, δικυκλιστές). Πιο συγκεκριμένα η βαθμολογία του:

Προστασία ενηλίκων: 97% 
Προστασία παιδιών: 87% 
Προστασία πεζών: 82%
Safety Assist: 98%


 

Το Kia Niro έλαβε 4 αστέρια

Το Kia Niro που αποτελεί το νέο SUV της νοτιοκορεατικής φίρμας, βαθμολογήθηκε με 4 αστέρια με τον βασικό εξοπλισμό ασφαλείας, ενώ 5 αστέρια έλαβε με το προαιρετικό πακέτο ασφάλειας «DriveWise» που περιλαμβάνει επιπλέον ένα ραντάρ εκτός από σένσορες. Αναλυτικότερα η βαθμολογία του:

Προστασία ενηλίκων: 91% 
Προστασία παιδιών: 84% 
Προστασία πεζών: 75%
Safety Assist: 60%


 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε