Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Fiesta ST: Αυτή είναι η νέα κροτίδα της Ford [video]

Ford Fiesta ST: Αυτή είναι η νέα κροτίδα της Ford [video]

Διαβάστηκε από 60043 αναγνώστες - 15/4/2022

Το AutoAgora μπαίνει πρώτο στο ανανεωμένο Ford Fiesta ST λίγο πριν ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στην ελληνική αγορά. Γίνετε συνοδηγοί μας μέσω του video, όπου μοιραζόμαστε τις απόψεις μας μαζί σας, και απολαύστε το!

«Στρίβοντας» πρώτοι το ανανεωμένο Ford Fiest ST!

Το AutoAgora είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το ανανεωμένο Ford Fiesta στο event «Test The Best» της AutoBILD, διαπιστώνοντας την φρέσκια και σπορ εμφάνιση μικρού hatch, ενώ καθίσαμε πίσω από το τιμόνι της «καυτής» ST έκδοσης για μερικούς γρήγορους γύρους στην πίστα της Bridgestone.
 

«Φρέσκια» σχεδίαση και LED φωτιστικά σώματα

Το ανανεωμένο Ford Fiesta έχει ανανεωμένο εμπρός πρόβολο, στον οποίον ξεχωρίζει η ολοκαίνουργια τραπεζοειδής μάσκα με μεγάλα ανοίγματα, χαρίζοντας επιπλέον δυναμισμό στο δημοφιλές μικρό. Τα φώτα εμπρός είναι επανασχεδιασμένα, με μαύρο εσωτερικό και τεχνολογία LED από τη βασική έκδοση. Ως extra υπάρχουν τα Matrix LED φανάρια, με λειτουργία που δεν τυφλώνει τους απέναντι οδηγούς (Glare-Free τα ονομάζει η Ford). Πίσω, τα φωτιστικά σώματα (προαιρετικά LED) είναι πιο σκούρα, ένα στοιχείο που κάνει το Fiesta πιο δυναμικό αλλά ταυτόχρονα του χαρίζει μια πιο premium «αύρα».

Νέες, μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό

Το καλόγουστο εσωτερικό του Ford Fiesta facelift είναι σε μεγάλο βαθμό γνώριμο από το προηγούμενο μοντέλο. Πίσω από το τιμόνι, ο πίνακας οργάνων είναι ολοκαίνουργιος και ψηφιακός, με διάσταση 12,3 ίντσες. Είναι πλήρως διαμορφώσιμος και αλλάζει εμφάνιση και χρώμα αναλόγως του οδηγικού προφίλ που έχει επιλεχτεί.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε