Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Kuga: Αποκτήστε το με 8 χρόνια εγγύηση και 1% επιτόκιο
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Kuga: Αποκτήστε το με 8 χρόνια εγγύηση και 1% επιτόκιο

Διαβάστηκε από 20206 αναγνώστες - 4/2/2020

Η τρίτη γενιά Ford Kuga «ηγείται» στην κατηγορία των μεσαίων SUV, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και εξηλεκτρισμένη έκδοση στη γκάμα. Αποκτήστε το με 8ετή εργοστασιακή εγγύηση, προνομιακό πακέτο χρηματοδότησης 1% και bonus test drive.

Ο ανταγωνισμός στα μεσαία SUV είναι μεγάλος, μιας και πρόκειται για μία κατηγορία που απευθύνεται σε ευρύ κοινό. Η τρίτη γενιά του Ford Kuga κατάφερε να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο και διακρίνεται για την πλούσια γκάμα της που θα εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη. Πλέον, η ελληνική αντιπροσωπεία καθιστά την απόκτηση του νέου Kuga πιο προσιτή από ποτέ, μέσω ενός νέου χρηματοδοτικού πακέτου. Ταυτόχρονα, προσφέρει ξέγνοιαστες μετακινήσεις με μία εργοστασιακή εγγύηση διαρκείας.

Κοινοποίησέ το »


Το νέο Kuga βασίζεται σε σύγχρονη πλατφόρμα της εταιρείας και ενσωματώνει νέα «σχεδιαστική γλώσσα». Το αποτέλεσμα είναι ριζικά ανανεωμένο και ιδιαίτερα ελκυστικό, συνδυάζοντας πιο «απαλές» γραμμές. Η εντυπωσιακή σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων, τα νίκελ διακοσμητικά στοιχεία και η «επιθετική» εμπρός μάσκα, έρχονται να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό σύνολο. Ασφαλώς δεν απουσιάζουν και τα «off road» διακριτικά στοιχεία, όπως οι προστατευτικές επενδύσεις στο κάτω μέρος του αμαξώματος, υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για ένα ιδανικό αυτοκίνητο και για εξορμήσεις.



Εσωτερικό: Ακόμα πιο διευρυμένοι χώροι
Σημαντική αναβάθμιση έναντι της προηγούμενης γενιάς, αλλά και του ανταγωνισμού, είναι οι μεγαλύτεροι χώροι που προσφέρει η τρίτη γενιά Ford Kuga. Οι εξωτερικές διαστάσεις έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία διεύρυνση σε μεταξόνιο και μετατρόχιο. Έτσι, παρατηρείται σημαντική αύξηση στους εσωτερικούς χώρους, ενώ τα συρόμενα καθίσματα και οι επαρκείς θέσεις για μικροαντικείμενα καθιστούν το Ford Kuga ως ένα από τα πιο πρακτικά αυτοκίνητα της κατηγορίας.

Βέβαια, πέρα από τους υπεραρκετούς χώρους, το εσωτερικό του Kuga διακρίνεται και για την προηγμένη τεχνολογία του. Μέσω μίας ψηφιακής οθόνης αφής μεγέθους 8 ιντσών, πραγματοποιείται ο έλεγχος του συστήματος «Ford SYNC 3». Ο οδηγός μπορεί να ελέγχει το κινητό του τηλέφωνο και να απαντά σε κλήσεις. Ταυτόχρονα, η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη με την ύπαρξη δορυφορικής πλοήγησης. Μάλιστα, η Ford φροντίζει να γίνονται περιοδικές ενημερώσεις χαρτών, βελτιώνοντας συνεχώς την εμπειρία οδήγησης. Άξιο αναφοράς είναι το σύστημα «FORDPASS CONNECT», το οποίο προσφέρει χρήσιμες δυνατότητες, όπως Live Traffic που μεταδίδει πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο. Μέσω του «modem FordPass Connect», οι επιβάτες απολαμβάνουν Internet στο αυτοκίνητο όπως και συμβαίνει και στο σπίτι. Τέλος, είναι διαθέσιμη και η προβολή ενδείξεων στο παρμπίζ του Ford Kuga, με το «Head-up display» να προβάλλει χρήσιμες πληροφορίες ώστε να μην χάνεται τα μάτια σας από το δρόμο.

Κινητήρες: Μεγάλη γκάμα για όλες τις ανάγκες

Κινητήρες: Μεγάλη γκάμα για όλες τις ανάγκες

Η γκάμα κινητήρων της τρίτης γενιάς Ford Kuga είναι ιδιαίτερα διευρυμένη, με επιλογές βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και εξηλεκτρισμένες Plug-In υβριδικές. Ξεκινάμε με την έκδοση που μπαίνει στην πρίζα και μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 56 χλμ., καλύπτοντας ουσιαστικά τις καθημερινές, αστικές μετακινήσεις. Εξοπλίζεται με κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,5 λτ. και ηλεκτροκινητήρα, με την συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 225 ίππους.  Όσο για την φόρτιση, χρησιμοποιώντας το οικιακό «Ford W-Box», λιγότερες από 3,5 ώρες αρκούν για να φτάσει από το 0 στο 100%.

Η βενζινοκίνητη επιλογή είναι ο EcoBoost 1,5 λτ., ο οποίος φέρει τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων και η ισχύς αγγίζει τους 150 ίππους. Για όσους επιθυμούν μία πετρελαιοκίνητη έκδοση, υπάρχει ο EcoBlue, ο οποίος ενσωματώνει μικρό ηλεκτροκινητήρα 48 Volt που επαναφορτίζεται καθώς οδηγείτε. Ασφαλώς, υπάρχουν και «απλές» εκδόσεις πετρελαίου χωρητικότητας 1,5 ή 2 λτ. Σε αυτή την περίπτωση η ισχύς ορίζεται στους 120, τους 150 και τους 190 ίππους. Πρόκειται για κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας και παρουσιάζουν βελτιωμένη ισχύ, εντυπωσιακή οικονομία και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Όποιον πετρελαιοκινητήρα και να επιλέξετε, θα έχετε την επιλογή χειροκίνητου ή προηγμένου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.



Γνωρίστε την κορυφαία οδική συμπεριφορά και επωφεληθείτε
Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του νέου Ford Kuga είναι η κορυφαία συμπεριφορά κατά την οδήγηση. Για να διαπιστώσετε κάτι τέτοιο αρκεί να επισκεφθείτε τον Επίσημο Έμπορο Ford της επιλογής σας και να κάνετε ένα test drive. Κάπου εδώ, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Ford Motor Ελλάς έχει δημιουργήσει το νέο προωθητικό πρόγραμμα «Test Drive Bonus». Αυτό σημαίνει ότι εσείς θα γνωρίσετε την κορυφαία ποιότητα του νέου Ford Kuga, του μεγάλους χώρους και τους αποδοτικούς κινητήρες, ενώ η Ford θα σας προσφέρει έκπτωση κατά την αγορά. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αναφέρει έκπτωση 682 ευρώ  για τις εκδόσεις Titanium και 955 ευρώ για τις εκδόσεις ST-Line και ST-Line X. Προκειμένου να οδηγήσετε το νέο Ford Kuga και να επωφεληθείτε από το προνομιακό πρόγραμμα που αναφέραμε, δεν έχετε παρά να ζητήσετε για test drive γρήγορα και απλά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Ford Kuga: Πατήστε εδώ για να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες

Επιτόκιο 1% και 8ετής εργοστασιακή εγγύηση

Επιτόκιο 1% και 8ετής εργοστασιακή εγγύηση

Κάθε ιδιώτης μπορεί πλέον να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αποκτήσει το νέο Ford Kuga. Ο λόγος για το πρόγραμμα χρηματοδότησης «Ford Finance», το οποίο σχεδιάστηκε ώστε να παρέχει επιτόκιο σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα. Με την ελάχιστη προκαταβολή να ορίζεται στο 40%, εξασφαλίζεται σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1% και περίοδος αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες. Ασφαλώς υπάρχει δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης χωρίς περαιτέρω κυρώσεις.

Ας δούμε ένα ενδεικτικό παράδειγμα για την απόκτηση του Ford Kuga Trend 1.5L 150PS M6, με αξία αυτοκινήτου 25.387 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, αν το ύψος της προκαταβολής αγγίζει τα 10.200 ευρώ και η διάρκεια της χρηματοδότησης οριστεί στους 60 μήνες, η μηνιαία δόση διαμορφώνεται στα 263,54 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ford.

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις