Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Ford Puma: Προτεραιότητα η ασφάλεια

Ford Puma: Προτεραιότητα η ασφάλεια

21/2/2022

Το Ford Puma στη "φαρέτρα" του διαθέτει όλα τα σύγχρονα στοιχεία και συστήματα υποβοήθησης οδήγησης τα οποία εξασφαλίζουν την κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλειας, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Το Ford Puma με τα κορυφαία συστήματα ασφαλείας

Κύριο μέλημα της Ford για χρόνια αποτελεί η ασφάλεια των επιβατών αλλά και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου. Για το λόγο αυτό, το Puma διαθέτει μια πλήρη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, στάνταρ για όλες τις εκδόσεις που προσφέρεται στη χώρα μας.  

Οι επιδόσεις του νέου Ford Puma στον τομέα της ασφάλειας, ενεργητικής και παθητικής, αξιολογούνται με τον πλέον πειστικό τρόπο με βάση τις δοκιμές των αυστηρών προδιαγραφών που πραγματοποιεί ο ανεξάρτητος οργανισμός αξιολόγησης Euro NCAP, ο οποίος έδωσε την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων στο SUV της Ford

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πλήρης τα συστήματα ασφαλείας του Puma

Το νέο Puma χρησιμοποιεί 12 αισθητήρες υπερήχων, 3 ραντάρ και 2 κάμερες που είναι τοποθετημένα γύρω από το αυτοκίνητο για την υποστήριξη του «πακέτου» τεχνολογιών ασφαλείας Ford Co-Pilot360 που βελτιώνουν τα επίπεδα προστασίας των επιβατών, την οδική συμπεριφορά, αλλά και τη διαδικασία στάθμευσης.   

Η γκάμα συστημάτων περιλαμβάνει:  

-Tα Adaptive Cruise Control (ACC) με Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane-Centring που βοηθούν στη διατήρηση μιας απόστασης ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 
-Τη νέα λειτουργία Local Hazard Information που μπορεί να ενημερώνει τους οδηγούς για επικίνδυνες καταστάσεις στο δρόμο,  
-Ευρυγώνια πίσω κάμερα 180 μοιρών ώστε πεζοί, δικυκλιστές και άλλα οχήματα να γίνονται καλύτερα αντιληπτά όταν το όχημα εξέρχεται από χώρους στάθμευσης ή ιδιωτικούς δρόμους. 
-Blind Spot Information System (BLIS) με Cross Traffic Alert που προειδοποιήσει τους οδηγούς που εξέρχονται με όπισθεν από ένα χώρο στάθμευσης για πιθανή διέλευση άλλων οχημάτων  
-Το Active Park Assist που βοηθά τους οδηγούς να βρίσκουν κατάλληλους χώρους στάθμευσης και να παρκάρουν κάθετα ή παράλληλα σε σχέση με άλλα οχήματα.  
-Λειτουργία Road Edge Detection είναι σε θέση να αναγνωρίζει που τελειώνει ο δρόμος και αρχίζει το πεζοδρόμιο ή το γρασίδι.  
-Τη τεχνολογία Pre-Collision Assist με Pedestrian και Cyclist Detection που ανιχνεύει πεζούς και δικυκλιστές που βρίσκονται ήδη ή ετοιμάζονται να βγουν στο δρόμο μπροστά από το όχημα.  
-Το Post-Collision Braking σύστημα που συμβάλλει στη μείωση των επιπτώσεων μιας ενδεχόμενης δευτερεύουσας σύγκρουσης εφαρμόζοντας αυτόματα μέτρια πίεση πέδησης, εάν ανιχνευτεί περιστατικό αρχικής σύγκρουσης. 

...Δείτε περισσότερα

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε