Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Είναι η «αδερφή» της Divo;

Φτιάχνει «οικογένεια» η Buggati

25/9/2018

Ολόκληρη «οικογένεια» οχημάτων που βασίζεται πάνω στη Chiron Divo ετοιμάζει η Buggati.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον τρία νέα μοντέλα θα έρθουν στη «ζωή», ωστόσο τα πάντα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο για να γνωρίζουμε πως ακριβώς θα είναι. Ωστόσο ένας χρήστης του Instagram, προχώρησε ένα βήμα μπροστά και έδειξε πως θα μπορούσε να είναι μία από τις νέες Buggati.
 
Το αυτοκίνητο που βλέπουμε στην εικόνα που προέρχεται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή, βασίζεται στη Divo ωστόσο έχει διαφορές στο εξωτερικό μέρος, με πιο εμφανή να είναι αυτή της εγκατάστασης ενός κιτ αμαξώματος που δίνει στο hypercar μία πιο ευρεία εικόνα, η οποία χαρακτηρίζεται από μεγάλα καμπυλωτά φτερά και πλήθος αεροδυναμικών εξαρτημάτων.

Η μάσκα έχει διατηρηθεί ίδια, ενώ όπως μπορούμε να δούμε τα φωτιστικά σώματα είναι καλυμμένα και μόνο όταν είναι αναμμένα μπορούν εύκολα να γίνουν ορατά. Από κει και πέρα το καπό φαίνεται να μην έχει δεχτεί αλλαγές, ενώ σε ότι αφορά το πίσω μέρος, οι δύο άκρες της αεροτομής υποδηλώνουν πως είναι μεγαλύτερη από αυτή που χρησιμοποιεί η Divo.
 
Όπως προαναφέραμε, εκτός από τους ανθρώπους της Bugatti κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς θα είναι τα αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν, οπότε που ξέρεις; Μπορεί αυτή τη στιγμή να κοιτάμε τη νέα Bugatti.    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bugatti Divo with a..difference.

A post shared by Khyzyl Saleem (@the_kyza) on

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις