Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Alfa Romeo θέλει να μοιάσει στη Lexus

Η Alfa Romeo θέλει να μοιάσει στη Lexus

30/5/2022

Τη Lexus έχουν βάλει ως πρότυπο οι άνθρωποι της Alfa Romeo, σε ότι αφορά τον τομέα της πολυτέλειας και της ποιότητας.

Η Lexus, το σημείο αναφοράς της Alfa Romeo

Εδώ και αρκετό καιρό, η γκάμα της μιλανέζικης φίρμας αποτελούνταν μονάχα από δύο μοντέλα, την Giulia και την Stelvio, ωστόσο υπό τη σκεπή της Stellantis η Alfa Romeo έχει άλλες βλέψεις και πλάνα, τα οποία πλέον μπορεί να κάνει πραγματικότητα. Το πρώτο βήμα έγινε με την έλευση της νέας Alfa Romeo Tonale, η οποία όπως δηλώνει η εταιρεία είναι ένας άξιος ανταγωνιστής της premium κατηγορίας.

Η Tonale καθυστέρησε γιατί ήθελαν να είναι τέλεια

Ο κ. Jean-Philippe Imparato, ο ισχυρός άντρας της ιταλικής φίρμας, σχολίασε σχετικά: «Tο σημείο αναφοράς στο θέμα της ποιότητας είναι η Lexus. Θα ήθελα να είμαι σίγουρος πως η ποιότητα της Tonale είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα από την πρώτη μέρα αλλά και προσφέρουμε συστήματα συνδεσιμότητας τελευταίας τεχνολογίας». Ο ίδιος ήταν και η αιτία για την καθυστέρηση της Tonale, αφού ήθελε το SUV να λανσαριστεί χωρίς καμία ατέλεια.

Τα πλάνα της Alfa Romeo

Στις επόμενες κινήσεις περιλαμβάνεται και ένα νέο μικρό SUV της Alfa Romeo, το οποίο φαίνεται πως θα κάνει το ντεμπούτο του το 2024, τόσο με θερμικούς κινητήρες όσο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ενώ την ίδια ώρα οι φήμες έχουν οργιάσει για τη νέα γενιά Giulia. Από την άλλη, συμβαδίζοντας με την τάση της ηλεκτροκίνησης, το πρώτο ηλεκτρικό θα έρθει το 2025, καθώς δύο χρόνια αργότερα θα βάλει τέλος στους θερμικούς κινητήρες στην Ευρώπη.


Η Alfa Romeo έτοιμη να βάλει νέα στάνταρ!
Όπως είπε και ο CEO της, έχουν τη Lexus ως σημείο αναφοράς.
Η Tonale καθυστέρησε γιατί δεν ήθελαν να έχει ούτε μία ατέλεια.
Έρχεται και ένα μικρότερο SUV το 2024.
Θα καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει τη Lexus ή δε φτάνει σε τίποτα τα Ιαπωνικά;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε