Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Η Audi παρουσιάζει το νέο Q4 e-tron Sportback

13/7/2020

Η Audi προχώρησε στην παρουσίαση του Q4 e-tron Sportback, με πλούσια coupe χαρακτηριστικά, 306 ίππους και αυτονομία 450 χιλιομέτρων. Τα πράγματα σοβαρεύουν...

Η Γερμανική βιομηχανία της Audi, έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης, και παρουσίασε και επίσημα το νέο Audi Q4 e-tron Sportback. Από την πρώτη ματιά θα παρατηρήσεις την έντονα κεκλιμένη οροφή στο πίσω μέρος, που χαρίζει coupe αισθητική στο μεσαίο SUV, αλλά και βελτιωμένο αεροδυναμικό συντελεστή κατά 0,01. 



Η σχεδίαση είναι ιδιαιτέρως δυναμική, με το μυώδες αμάξωμα να κερδίζει τις εντυπώσεις, μαζί με τα εμπρός LED φώτα, αλλά και την μεγάλη μάσκα στον εμπρός προφυλακτήρα. Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα πίσω φώτα, αλλά και η αεροτομή που κλείνει τα coupe χαρακτηριστικά σχεδίασης του μοντέλου. 




Το εσωτερικό είναι ίδιο με το Q4 e-tron, με εμφανής την επιρροή της τεχνολογίας των νέας γενιάς μοντέλων της βιομηχανίας, αλλά και Minimal αισθητική, χωρίς υπερβολές. Πίσω από το flat bottomed τιμόνι υπάρχει ένα ψηφιακός πίνακας οργάνων, δίπλα από τον οποίο δεσπόζει μία οθόνη αφής 12,3 ιντσών για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. 



Κινητήριο σύνολο του coupe SUV, είναι οι δύο ηλεκτροκινητήρες, τοποθετημένοι ένας σε κάθε άξονα. Ο ηλεκτροκινητήρας του πίσω άξονα έχει απόδοση 150 kW (204 PS) και 310 Nm, ενώ o εμπρός αντίστοιχα αποδίδει 75 kW (102 PS) και 150 Nm. Η συνδυασμένη απόδοση είναι 225 kW, ή αλλιώς 306 ίπποι. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 82 kWh, και εξασφαλίζει αυτονομία 450 χιλιομέτρων. Η φόρτιση της μπαταρίας επιτυγχάνεται μέσα σε μόλις 30 λεπτά για το 80% της χωρητικότητας της.

Δείτε το video από την live παρουσίαση του νέου Audi Q4 e-tron Sportback

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις