Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μια σειρά αναβαθμίσεων για τις i3 και i3s προσφέρει πλέον η BMW, με τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα να κερδίζουν ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταριών.

Tα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μπορούν να εξοπλιστούν με ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταριών 42,2 kWh με τη χωρητικότητα των κελιών να φτάνουν πλέον τα 120 αμπερώρια.

H BMW αναβαθμίζει τις i3 και i3s

2/10/2018

Μια σειρά αναβαθμίσεων για τις i3 και i3s προσφέρει πλέον η BMW, με τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα να κερδίζουν ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταριών.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μπορούν να εξοπλιστούν με ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταριών 42,2 kWh με τη χωρητικότητα των κελιών να φτάνουν πλέον τα 120 αμπερώρια, με τη μάρκα να επισημάνει πως ο συγκεκριμένος αριθμός είναι πλέον ο διπλάσιος σε σχέση με αυτό όταν είχε το μοντέλο όταν είχε λανσαριστεί για πρώτη φορά.
 
Αυτή είναι η πέμπτη γενιά μπαταριών υψηλής τάσης της BMW, η οποία θα αυξήσει την εμβέλεια των μοντέλων με μία μόνο φόρτιση έως και 30%. Ο κατασκευαστής εκτιμά ότι σε καθημερινή χρήση τόσο η i3 όσο και η i3s θα είναι πλέον σε θέση να διανύσουν 260 χιλιόμετρα. Πιο συγκεκριμένα οι «βαυαροί» αναφέρουν πως σύμφωνα με τον WLTP η i3 έχει αυτονομία της τάξης των 285-310 χιλιομέτρων, ενώ η πιο ισχυρή έκδοση s φτάνει τα 270-285 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.

Εκτός της μπαταρίας που είναι και η σημαντικότερη βελτίωση που προσφέρει η BMW τα δύο αυτοκίνητα επωφελούνται επιπλέον από ένα νέο εξωτερικό χρώμα και προαιρετικά προβολείς LED. Τους επόμενους μήνες το στάνταρ μοντέλο θα λάβει ένα νέο σπορ πακέτο που θα τους προσθέσει μια μαύρη λεπτομέρεια στα φτερά και ένα νέο σπορ σύστημα ανάρτησης, όπως επίσης και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.
 
Τέλος σε ότι αφορά την καμπίνα στο κοντινό μέλλον θα είναι διαθέσιμα, ένας ασύρματος φορτιστής για smartphone και ένα ασύρματο LAN hotspot.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις