Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Η Ford Mustang Mach-E θα έχει 459 ίππους και 480km αυτονομία

25/11/2020

Με sport στοιχεία από την αγαπημένη Mustang Coupe, η Ford Mustang Mach-E είναι ένα crossover SUV που θα συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις με μεγάλους χώρους και αυτονομία 480km.

H Ford ανακοίνωσε τις τιμές αυτονομίας της νέας Mustang Mach-E, οι οποίες θα αγγίζουν τα 480km.

Η βασική, πισωκίνητη έκδοση, θα διαθέτει μπαταρίες ιόντων λιθίου 68kWh και θα έχει 370km αυτονομία, ενώ οι τετρακίνητες εκδόσεις θα έχουν 340km.
Εκτός αυτού, τα μοντέλα θα μπορούν να παραγγελθούν με μεγαλύτερης  χωρητικότητας μπαταρίες 88kWh, που θα εκτινάσσουν την αυτονομία της ηλεκτρικής πισωκίνητης Mustang στα 480km. Και εδώ τα τετρακίνητα θα μπορούν να κάνουν ελαφρώς λιγότερα χιλιόμετρα με μία φόρτιση, αφού η εμβέλειά τους θα είναι 435km.



Η Ford δηλώνει πως με 10 λεπτά ταχείας φόρτισης, το αυτοκίνητο θα μπορεί να διανύσει 76 χιλιόμετρα παραπάνω. Για να γίνει αυτό, θα χρειάζεται φορτιστής 150kW.
 
Τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος του μοντέλου διαθέτει  γνώριμα σχεδιαστικά στοιχεία, αφού είναι εμπνευσμένο από την Mustang coupe. Η κεκλιμένη οροφή και οι πίσω γωνίες δηλώνουν πως το οικογενειακό crossover SUV ανήκει στην οικογένεια των Mustang.

Διαφορετικό από τα coupe μοντέλα είναι το εσωτερικό της Mustang Mach-E, στο οποίο κυριαρχεί μια μεγάλη κάθετη οθόνη αφής που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Πίσω από το τριάκτινο τιμόνι βρίσκεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ο οποίος φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα λεπτός.
 


Το μεταξόνιο της Ford Mustang Mach-E είναι 2,97m, ενώ το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου είναι 4,72m, τοποθετώντας έτσι το crossover SUV μεταξύ του Escape και του Edge, όσον αφορά το μέγεθος.
Ο χώρος αποσκευών με τα πίσω καθίσματα όρθια είναι 821 λίτρα, ενώ με αυτά διπλωμένα η χωρητικότητα γίνεται 1688 λίτρα. Εκτός αυτού, υπάρχει και χώρος αποσκευών 136 λίτρων μπροστά, ο οποίος είναι αδιάβροχος.

Όπως τα μοντέλα της Tesla, έτσι και η Ford Mustang Mach-E θα μπορεί να λαμβάνει αναβαθμίσεις στο λογισμικό της. Η πρώτη αναβάθμιση θα γίνει 6 μήνες μετά την παράδοση των πρώτων αυτοκινήτων, και ίσως αυξήσει περαιτέρω την αποδοτικότητα του μοντέλου.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις