Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τόσο η έκδοση GranLusso όσο και η GranSport του σπορ sedan της Maserati, απέκτησαν πλέον νέα κομμάτια αμαξώματος τα οποία βελτιστοποιούν την αεροδυναμική του μοντέλου.

H Novitec έχει τροποποιήσει τη ρύθμιση του συστήματος ανάρτησης.

Η Ghibli της Novitec είναι πιο ισχυρή

6/6/2018

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα της Maserati πήρε αυτή τη φορά στα χέρια της η γνωστή εταιρεία βελτιώσεων Novitec, προσφέροντας στο μοντέλο νέα χαρακτηριστικά αλλά και μεγαλύτερη ισχύ.

Τόσο η έκδοση GranLusso όσο και η GranSport του σπορ sedan της Maserati, απέκτησαν πλέον νέα κομμάτια αμαξώματος τα οποία βελτιστοποιούν την αεροδυναμική του μοντέλου, ενώ ταυτόχρονα το ιταλικό αυτοκίνητο κερδίζει κάποια αναθρακονημάτινα στοιχεία μεταξύ των οποίων βρίσκεται ένα σπόιλερ, ενώ διαθέσιμες είναι και οι ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, που συνδυάζονται με ελαστικά 25/30 ZR 22 Pirelli P Zero στον μπροστινό άξονα και 315/25 ZR 22 στο πίσω μέρος.
 
Από κει και πέρα η Novitec  έχει τροποποιήσει τη ρύθμιση του συστήματος ανάρτησης προκειμένου να συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους τροχούς, ενώ σε ότι αφορά το εσωτερικό η εταιρεία μπορεί να προσφέρει πλήθος στοιχείων όπως το δέρμα Alcantara, τα ξύλινα χαρακτηριστικά αλλά και οι ίνες άνθρακα.

Αναφορικά με την ισχύ που προσφέρει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας V6 3,0 λίτρων στην Ghibli S, η Novitec μέσω αναβάθμισης μπορεί να ανεβάσει την απόδοσή του κατά 64 ίππους και από τα 430 άλογα να φτάσει τα 494, ενώ αύξηση παίρνει και η ροπή καθώς από το 580 Nm θα φτάσει στα 660 Nm.
 
Σε ότι αφορά την ισχύ της Ghibli, ανεβαίνει κατά 47 ίππους και 80 Nm ροπής για να μετρήσει συνολικά 322 άλογα και 680 Nm ροπής, ενώ στη βενζινοκίνητη έκδοση η βασική Ghibli από τα 350 άλογα και τα 500 Nm ροπής ισχυροποιείται στους 412 ίππους και στα 590 Nm ροπής.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις