Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Hyundai Tucson «αγριεύει» με την έκδοση XRT
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Hyundai Tucson «αγριεύει» με την έκδοση XRT

7/12/2021

Η Hyundai κάνει το νέο Tucson πιο «σκληρό» με μια νέα έκδοση XRT, η οποία προσφέρει μόνο εμφανισιακές αλλαγές στο κορεατικό SUV.

Η Hyundai προσφέρει μία πιο άγρια εμφάνιση στο νέο Tuscon, ανεβάζοντας το off-road επίπεδο και τον «adventure» χαρακτήρα του, δημιουργόντας μία νέα έκδοση XRT, με τις μαύρες λεπτομέρειες να κυριαρχούν σε όλο το αυτοκίνητο.

Μαύρες λεπτομέρειες παντού

Το νέο σκληροτράχηλο Tucson XRT, εξοπλίζεται με μία πληθώρα μαύρων χαρακτηριστικών που διακοσμούν τους πλαϊνούς καθρέφτες και τα περιμετρικά των παραθύρων, ενώ κατευθύνεται και στην πίσω κολόνα δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά. Το όμορφο σύνολο συμπληρώνουν οι μεγάλες εγκάρσιες ράβδοι στην οροφή, όπως φυσικά και οι μαύρες ζάντες. Σχετικά με τις τελευταίες, έχουν ένα ειδικό σχέδιο που μοιάζει με νιφάδα χιονιού, ενώ το μέγεθος τους ορίζεται στις 19 ίντσες.  

Καμία αλλαγή στον τομέα των επιδόσεων

Στο εμπρός και πίσω μέρος έχουν υπάρξει λιγότερο σημαντικές αλλαγές, οι οποίες κυμαίνονται χαμηλά στους δύο προφυλακτήρες. Στο πλάι το Tucson αποκτά επίσης σκαλοπάτια, ενώ στο εσωτερικό ο μαύρος διάκοσμος συνεχίζεται τόσο στα υφασμάτινα καθίσματα, όσο και στο ταμπλό. Με βάση αυτές τις αλλαγές, η Hyundai θέτει την XRT έκδοση ως ένα πιο «χωμάτινο» Tucson, τουλάχιστον, όσον αφορά την εμφάνιση. Μηχανικές αναβαθμίσεις δεν έχουν γίνει στο Tucson XRT, ενώ καμία αλλαγή δεν έχει υπάρξει και για την ανάρτηση.

Με τον γνωστό 2,5 λτ. κινητήρα 189 ίππων

Προς το παρόν προσφέρεται στην αμερικάνικη αγορά, με τους αγοραστές να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το XRT με κίνηση στους μπροστινούς ή όλους τους τροχούς. Ο κινητήρας που «φοράει» είναι ο τετρακύλινδρος 2,5 λίτρων της Hyundai με απόδοση 189 ίππων και 241 Nm ροπής. Το κόστος ξεκινά από περίπου 28.900 ευρώ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Έτοιμο για κάθε περιπέτεια.
Η Hyundai δίνει στο Tucson μια πιο «άγρια» εμφάνιση με την νέα έκδοση XRT.
Οι μαύρες λεπτομέρειες δίνουν μια πιο «αλήτικη» πινελιά.
Αποκλειστικά με τον 2,5 λτ. κινητήρα και δικίνητο ή τετρακίνητο.
Θεωρείς ότι έχει τις ανάλογες δυνατότητες για εκτός δρόμου οδήγηση ή είναι μόνο εμφάνιση;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε