Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Η Kia ετοιμάζει καινούριο Niro

18/12/2020

Η νέα γενιά του Kia Niro φαίνεται πως θα έχει δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση, με στοιχεία από το φουτουριστικό concept car που παρουσίασε πέρυσι. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το νέο μοντέλο.

Παρόλο που η Kia φρέσκαρε το Niro το Νοέμβριο του 2019, ετοιμάζει ήδη το νέο μοντέλο, και δοκιμάζει το πρωτότυπο στο δρόμο.
Το αυτοκίνητο είναι βαριά καμουφλαρισμένο, πράγμα που σημαίνει πως θα δούμε αρκετές αλλαγές στο επερχόμενο Niro. Μπροστά, παρατηρούμε το ανασχεδιασμένο καπό, το οποίο κατεβαίνει ελαφρώς προς τα πλάγια. Τα φανάρια βρίσκονται χαμηλότερα, ενώ ο πρόβολος είναι πιο τονισμένος και γωνιώδης από αυτόν του υπάρχοντος μοντέλου. Στο πλάι, βλέπουμε πως οι πλαστικές επενδύσεις των φτερών, που δίνουν εκτός δρόμου χαρακτήρα στο crossover, θα συνεχίζουν να υπάρχουν.

Στο πίσω μέρος, η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει πρόσθετους όγκους προκειμένου να κρύψει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Παρόλα αυτά, μπορούμε να διαπιστώσουμε πως η πίσω κολώνα και το παρμπρίζ έχουν μεγαλύτερη κλίση, ενώ τα νέα φωτιστικά σώματα έχουν σχήμα boomerang, ένα στοιχείο σαφώς εμπνευσμένο από το concept Kia HabaNiro.



Όσον αφορά το εσωτερικό του νέου Kia Niro, το μόνο που ξέρουμε είναι πως θα είναι ανανεωμένο, χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Μπορούμε να διακρίνουμε πως το ταμπλό έχει καμπύλες γύρω από τον πίνακα οργάνων, ενώ δεν φαίνεται κάποια αιωρούμενη οθόνη να εξέχει πάνω από την κεντρική κονσόλα. Η τρέχουσα τάση στο σχεδιασμό εσωτερικού είναι οι λιγότεροι διακόπτες και οι μεγαλύτερες οθόνες, και περιμένουμε να χρησιμοποιηθεί παρόμοια τακτική στο νέο μοντέλο.

Η εταιρεία δεν έχει αναφέρει κάτι σχετικό με τους κινητήρες του καινούριου Niro, αλλά αναμένουμε να δούμε ηλεκτρικές, υβριδικές και συμβατικές εκδόσεις.

Από τη στιγμή που το υπάρχον μοντέλο είναι ακόμα φρέσκο στην αγορά, υπολογίζουμε πως ο αντικαταστάτης του θα έρθει το συντομότερο σε ένα χρόνο από τώρα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις