Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Opel γιορτάζει τα 40 χρόνια του Corsa
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Opel γιορτάζει τα 40 χρόνια του Corsa

Διαβάστηκε από 6461 αναγνώστες - 20/6/2022

Η Opel παρουσίασε μία νέα επετειακή έκδοση του Corsa, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα 40 χρόνια ζωής του best-seller μοντέλου της!

40 χρόνια επιτυχημένη πορεία

Το πρώτο Opel Corsa το γνωρίσαμε το 1982 και από τότε, έμελλε να αποτελέσει ένα από τα μοντέλα της φίρμας με την πιο λαμπρή εμπορική πορεία. Κλείνοντας τα 40 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση, η Opel αποκάλυψε μία ειδική έκδοση με ρετρό καταβολές και την ονομασία «40 Years».

Σε έντονο κόκκινο και μαύρη οροφή

Το γερμανικό μικρό στην έκδοση «40 Years» θα διαθέτει ένα έντονο κόκκινο χρώμα στο αμάξωμα, θυμίζοντας το αρχικό χρώμα της πρώτης γενιάς του Corsa. Για να δημιουργεί μία όμορφη αντίθεση, μία μαύρη οροφή θα είναι διαθέσιμη συμβαδίζοντας ταυτόχρονα στις τάση της σημερινής εποχής. Σε μαύρο χρώμα θα είναι βαμμένα και η μάσκα μαζί με τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών, όπως και η αεροτομή στο πίσω μέρος. Επιπλέον, θα εξοπλίζεται με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και ματ λεπτομέρειες.   

Πλουσιοπάροχος εξοπλισμός

Στο εσωτερικό του, το Corsa 40 Years εξοπλίζεται με καρό ταπετσαρίες θυμίζοντας παλιές εποχές, ενώ μία μικρή πινακίδα τοποθετημένη στο ταμπλό μπροστά από τη θέση του συνοδηγού, θα αναγράφει τον αριθμό της μονάδας. Ως ειδική έκδοση, το Corsa 40 Years διατίθεται με στάνταρ εξοπλισμό που ποικίλλει και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματους προβολείς LED, συνδεσιμότητα με Apple CarPlay / Android Auto και πλήθος συστημάτων ασφαλείας.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε