Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η επιστροφή του Fiat Punto

Διαβάστηκε από 15097 αναγνώστες - 13/11/2020

Ο δρόμος άνοιξε και η επιστροφή του νέου Fiat Punto δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Ιταλικής βιομηχανίας, που στοχεύει στην κορυφή!

Το Fiat Punto κατάφερε για πολλά χρόνια να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των νέων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το μικρό της Ιταλικής βιομηχανίας, αποτελούσε για χρόνια, σημείο αναφοράς σε όλη την κατηγορία, και πλέον η αγορά είναι έτοιμη να υποδεχτεί το νέο μοντέλο.

Σε αυτό βοήθησε πολύ η συγχώνευση της PSA με την FCA. Το νέο Fiat Punto θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMP (όπως και τα 208 και Corsa) αλλά θα χαράξει την δική του πορεία με βάση την Ιταλική φινέτσα και τις δυναμικές γραμμές σχεδίασης.
Οι επιλογές στους κινητήρες θα είναι αρκετές, αφού η γκάμα του ομίλου PSA περιλαμβάνει αρκετούς κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις

Το νέο Fiat Punto δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί και επίσημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι και το φθινόπωρο του 2021 θα έχει κάνει την είσοδο του στην αγορά, με το ενδιαφέρον να έχει ήδη κορυφωθεί. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις