Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Η νέα Mercedes GLC δοκιμάζεται στα χιόνια

11/12/2020

Η Mercedes ετοιμάζει την νέα γενιά του best seller μοντέλου της, της GLC. Με ολοκαίνουριο εσωτερικό εμπνευσμένο από την S-Class και πολλές επιλογές κινητήρων, αναμένουμε να συνεχιστεί η πολύ καλή πορεία του αυτοκινήτου.

Η GLC ήταν η Mercedes με τις περισσότερες πωλήσεις το 2019, και η εταιρεία ετοιμάζει τη νέα γενιά, προκειμένου να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας της.

Η νέα Mercedes GLC δοκιμάζεται στον Αρκτικό Κύκλο, και φαίνεται πως είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο εξέλιξης. Το καμουφλάζ του αυτοκινήτου, που το κάνει να χάνεται στο χιονισμένο τοπίο, κρύβει τις περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ακόμα και έτσι παρατηρούμε πως η νέα γενιά δείχνει χαμηλότερη και μακρύτερη από την υπάρχουσα, χωρίς όμως να ξεφεύγει πολύ από τις αναλογίες του τρέχοντος μοντέλου.



Οι πληροφορίες που έχουμε για τους κινητήρες της νέας Mercedes GLC είναι λιγοστές, αλλά αναμένουμε να δούμε πληθώρα επιλογών, που θα περιλαμβάνουν υβριδικά, plug-in hybrid και δίλιτρα βενζινοκίνητα σύνολα.

Η πιο σημαντική αλλαγή θα είναι στο εσωτερικό του νέου μοντέλου, το οποίο περιμένουμε να είναι ριζικά ανανεωμένο, και ενδέχεται να διαθέτει νέα μεγάλη οθόνη στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας, ένα στοιχείο που παρουσίασε η εταιρεία στην ολοκαίνουρια S-Class και εμφανίστηκε και στο πρωτότυπο της επερχόμενης C-Class.
 


Ολοένα και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες μπαίνουν δυναμικά στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων, επομένως ίσως δούμε και κάποιο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της οικογένειας EQ, το οποίο θα είναι βασισμένο στην νέα GLC.

Ένα μοντέλο της Mercedes συνήθως χρειάζεται 18 μήνες εξέλιξης πριν ολοκληρωθεί, το οποίο σημαίνει ότι θα δούμε τη νέα GLC επίσημα στο τέλος του 2021 ή στις αρχές του 2022. Με ανανεωμένο εξωτερικό και αναβαθμισμένο εσωτερικό, περιμένουμε να εξακολουθήσει να είναι το best-seller της εταιρείας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις