Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης Macan στην Ευρώπη πραγματοποίησε η Porsche, στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Oι μεγαλύτερες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στο οπίσθιο μέρος.

Η ενημερωμένη Macan θα μπορεί εξοπλιστεί με καινούργιες ζάντες αλουμινίου.

Η νέα Porsche Macan είναι πια στην Ευρώπη

3/10/2018

Την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης Macan στην Ευρώπη πραγματοποίησε η Porsche, στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος το ανανεωμένο μοντέλο στο εμπρόσθιο μέρος χαρακτηρίζεται από ήπιες αλλαγές, με βασικότερη να είναι αυτή των νέων LED φωτιστικών σωμάτων. Από κει και πέρα οι μεγαλύτερες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στο οπίσθιο μέρος, όπου η προσοχή επικεντρώνεται αμέσως στην λεπτή LED γραμμή που ενώνει τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα που εκτίνονται από τις γωνίες του γερμανικού SUV και φτάνουν μέχρι και την πίσω πόρτα.
 
Η ενημερωμένη Macan θα μπορεί εξοπλιστεί με καινούργιες ζάντες αλουμινίου η διάμετρος των οποίων εκτείνεται από 18 έως 21 ιντσών που συνοδεύονται από νέα ελαστικά.

Στο εσωτερικό, η κεντρική κονσόλα κυριαρχείται από μια μεγαλύτερη οθόνη αφής που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης η οποία μετράται στις 10.9 ίντσες και υποστηρίζει συστήματα φωνητικής εντολής αλλά και πληροφοριών κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, τα οποία είναι μέρος του βασικούς εξοπλισμού. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως μία άλλη προφανής αλλαγή αντιπροσωπεύεται από το προαιρετικό τιμόνι GT sport που κληρονόμησε από τη 911 για να δανείσει στην καμπίνα της Macan μια πιο σπορ ατμόσφαιρα, ενώ επιπλέον κόστος υπάρχει για αυτούς που θα επιλέξουν το πακέτο Sports Chrono.  Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα θερμαινόμενο παρμπρίζ και ένα ιονιστή για τον καθαρισμό του αέρα της καμπίνας.
 
Σε ότι αφορά το κομμάτι των κινητήρων το γερμανικό SUV θα πάρει ισχύ από έναν τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων εξοπλισμένο με φίλτρο σωματιδίων βενζίνης που επωφελείται επίσης από μια αναβαθμισμένη γεωμετρία του θαλάμου καύσης. Το μηχανικό σύνολο προσφέρει στη Macan 245 ίππους και 370 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων. Σε ότι αφορά τις επιδόσεις το ισχυρό SUV πιάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 6.7 δευτερόλεπτα πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 225 χλμ./ώρα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος της Porsche Macan ξεκινά από στην αγορά της Γερμανίας από τις 58.763 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις