Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Η νέα Τοyota Corolla Special Edition ξυπνάει τις αισθήσεις

Διαβάστηκε από 12845 αναγνώστες - 3/6/2020

Είσαι έτοιμος να αγοράσεις το Παγκόσμιο Best Seller της Toyota αλλά θέλεις να διαφέρεις από μέσα στην γκρίζα πόλη? Η Ιαπωνική βιομηχανία παρουσίασε την Toyota Corolla Special edition, που είναι σχεδιασμένη ειδικά για σένα. Γνωρίστε την ιδιαίτερη έκδοση που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σου.

Η βιομηχανία της Toyota σχεδίασε ένα μοντέλο της Corolla με ιδιαίτερες πινελιές αισθητικής, για κάθε έναν που ζητά την διαφορετικότητα στο αυτοκίνητο του. Η νέα Toyota Corolla Special edition προσφέρει αρκετές αναβαθμίσεις στην εμφάνιση του μοντέλου.



Η ειδική αυτή έκδοση θα κυκλοφορήσει μόνο σε Supersonic Red χρώμα, που σε συνδυασμό με της νέας σχεδίασης 18άρες ζάντες αλουμινίου, αλλά και αρκετό μαύρο φινίρισμα κατά μήκος όλου του αμαξώματος, το Special edition, θα διαφέρει από κάθε άλλο Corolla. 



Το αναβαθμισμένο μοντέλο, είναι εφοδιασμένο με ένα δυναμικό bodykit που περιλαμβάνει πλαϊνά sideskirts, εμπρός διαχύτη και μαύρη μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής. Τέλος, διαθέσιμο στο στάνταρ εξοπλισμό είναι το Enhanced Cargo Space που προσφέρει λίγους παραπάνω αποθηκευτικούς χώρους πίσω από τα πίσω καθίσματα. 



Κάτω από το καπό βρίσκουμε τον 4κύλινδρο 2λιτρο turbo κινητήρα 170 ίππων, που συνεργάζεται με ένα CVT ή με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο..

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις