Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ηλεκτροκίνηση Peugeot: Το μέλλον είναι εδώ!

Διαβάστηκε από 12669 αναγνώστες - 15/9/2020

Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης ξεκίνησε στην ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. Ανακαλύψτε πρώτοι τα ολοκαίνουργια Peugeote-208 & e-2008 στις εγκαταστάσεις της σε Αγία Παρασκευή και Νέα Χαλκηδόνα.

Μια νέα εποχή στην αυτοκίνηση μόλις ξεκίνησε! Τα ηλεκτρικά οχήματα γίνονται σταδιακά μέρος της ζωής μας, κατακτώντας όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Μάλιστα, τα επόμενα χρόνια, οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων προγραμματίζουν να εξηλεκτρίσουντο μεγαλύτερο μέρος των αυτοκινήτων της γκάμας τους.Σε κάθε περίπτωση, η Peugeot βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό, καθώς έχει ήδη αναπτύξει και κυκλοφορήσει τα νέα best seller μοντέλα της Peugeot 208 & 2008 SUV σε ηλεκτροκίνητες εκδόσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τις επιδόσεις τους. Ας μάθουμε όμως περισσότερα γι' αυτές και τα πλεονεκτήματά τους στο κείμενο που ακολουθεί.
 
Νέο Peugeote-208 και e-2008, οι ηλεκτροκίνητες προτάσεις της Peugeot
  • Το Peugeot e-208

Ο τρόπος που μετακινούμαστε αλλάζει. Αυτό που δεν αλλάζει ποτέ είναι η διαχρονική μας προτίμησή στο καλύτερο best seller supermini, το 208. Έτσι λοιπόν, η νέα γενιά του έκανε και αυτή με τη σειρά της μία εντυπωσιακή είσοδο στην ελληνική αγορά, κατακτώντας την κορυφή των πωλήσεων.Η ηλεκτρική έκδοση e-208 προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του συμβατικού μοντέλου, όπως ο αψεγάδιαστος σχεδιασμός και οι αμέτρητες τεχνολογικές καινοτομίες όπως το i-cockpit, σε συνδυασμό με όλα τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.
 
  • Το Peugeot e-2008

Βασισμένο στην πλατφόρμα του 208, το νέο SUV 2008 απαντά στην τάση της εποχής που θέλει τα αυτοκίνητα να χαρίζουν στον οδηγό μία εμπειρία οδήγησης από υπερυψωμένη θέση, καθώς και αυξημένες off-road δυνατότητες. Φυσικά, το e-2008 προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτό, καθώς συνδυάζει εντυπωσιακές επιδόσεις, νέα ματιά στη σχεδίαση και όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες Peugeot. Το μοντέλο είναιεξοπλισμένο με τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα που φορά και το 208.


Τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης Peugeot
Φυσικά, τόσο το ηλεκτρικό e-208 όσο και το e-2008 διατηρούν όλα τα πλεονεκτήματα των συμβατικών μοντέλων, τα οποία και συνδυάζουν με αυτά της ηλεκτροκίνησης όπως:
  • Αυτονομία 340 χιλιομέτρων για το e-208 και 320 χιλιομέτρων για το e-2008, χωρίς να απαιτείται καμία απολύτως φόρτιση στο ενδιάμεσο
  • Δυνατότητα φόρτισης του 80% της μπαταρίας του έως και σε 30 λεπτά
  • Μηδενικές εκπομπές ρίπων
  • Χαμηλά κόστη συντήρησης
  • Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας
  • Αθόρυβη λειτουργία του ηλεκτροκινητήρα 100Kw(136 ίππων)
  • Εντυπωσιακές επιδόσεις: ακαριαία επιτάχυνσηκαι εντυπωσιακή ροπή 260Nm
  • 3 προφίλ οδήγησης (Normal, Sport&Eco) ανάλογα με τον τύπο του οδηγού.
Ανακαλύψτε το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στην ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ.
Ανυπομονείτε να κάνετε δικό σας το ολοκαίνουργιο superminiPEUGEOTe-208ή το εντυπωσιακό e-2008 SUV; Ανακαλύψτε τα πρώτα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της PEUGEOTστην ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.Πλέον, είναι διαθέσιμα και με επιδότηση αγοράς από την δράση ''ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ''. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις, την διαθεσιμότητα και τους τρόπους απόκτησής τους, επικοινωνήστε σήμερα με την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ εδώ!  
 


Peugeot ΓΚΑΛΛΟ
Κάθετες μονάδες (Showroom – Συνεργείο – Φανοποιείο – Ανταλλακτικά)
  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις