Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Ήρθε η ώρα για την ανανεωμένη Jaguar E-Pace

29/10/2020

Εφοδιασμένη με νέες τεχνολογίες και μικρές αισθητικές διαφορές, θα είναι πλέον η ανανεωμένη έκδοση της Jaguar E-Pace. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά της φρεσκαρισμένης Βρετανικής έκδοσης.

Η Βρετανική βιομηχανία της Jaguar προχώρησε στην ανανέωση της E-Pace (ως όφειλε) εφοδιάζοντας την, με πολύ τεχνολογία και μικρές εξωτερικές αλλαγές. Αρκετά μεγαλύτερη είναι η μάσκα του μοντέλου, με πιο δυναμική παρουσία, αλλά και τα φώτα σε σχήμα double J. 



Στο εσωτερικό, οι αναβαθμίσεις και οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες. Η νέα οθόνη 11.4 ιντσών δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό, εφοδιασμένη με το σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro της Jaguar, το οποίο διαθέτει  πλήθος εφαρμογών όπως το Microsoft Outlook, Apple CarPlay, και Android Auto. Στην ανανεωμένη έκδοση του E-Pace μπορείς να επιλέξεις και ψηφιακή οθόνη οργάνων, 12.3 ιντσών. Καλαίσθητο είναι το νέο τιμόνι αλλά και ο επιλογέας ταχυτήτων, αλλά η άκρως εντυπωσιακή αναβάθμιση, είναι ο καθρέπτης ClearSight που χρησιμοποιεί μία κάμερα ευρείας γωνίας στο πίσω μέρος



Κάτω από το καπό της νέας Jaguar E-Pace, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές κινητήρων. Η Jaguar προσφέρει πέντε υβριδικές εκδόσεις, μία Plug-In και τέσσερις ήπια υβριδικές. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στον 3κύλινδρο turbo 1,5 λίτρων κινητήρα, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, με απόδοση 309 ίππους. Ο ίδιος κινητήρας είναι διαθέσιμος και σε mild hybrid έκδοση με απόδοση 160 άλογα. Στους κινητήρες βενζίνης βρίσκουμε και τρεις εκδόσεις με τον 2λιτρο turbo κινητήρα, και ήπια υβριδικό σύστημα, τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο, με απόδοση 200, 249, και 300 άλογα. 

Στις επιλογές των diesel κινητήρων, βρίσκουμε τον 4κύλινδρο turbo κινητήρα 2,0 λίτρων. Η έκδοση των 163 ίππων, είναι συνδυασμένη με εξάρι μηχανικό κιβώτιο και κίνηση μπροστά, ενώ οι τετρακίνητες εκδόσεις αποδίδουν 163 και 204 ίππους, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις