Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Hyundai: «Θα σας ενθουσιάσει το επόμενο Tucson»

2/5/2019

Ο αντιπρόεδρος του Κέντρου Σχεδίασης της Νοτιοκορεατικής μάρκας, έκανε δηλώσεις για τις επερχόμενες εκδόσεις της βιομηχανίας. Δείτε τι είπε για όλα τα νέα μοντέλα της γκάμας.

Ο Sangyup Lee, αντιπρόεδρος του Κέντρου Σχεδίασης της Hyundai και υπεύθυνος για την σχεδίαση πολλών νέων μοντέλων της μάρκας, όπως το νέο Sonata και το Venue, φαίνεται πως πιστεύει ότι η εμφάνιση του επόμενου Tucson θα είναι ακόμα πιο ενθουσιώδης.

Δυστυχώς, ο Lee δεν ξεκαθάρισε τι θα κάνει το επόμενο Tucson τόσο εντυπωσιακό, εντούτοις, υπαινίχθηκε ότι σκοπός του είναι να δώσει ξεχωριστή εμφάνιση σε κάθε ένα από τα οχήματα της εταιρείας. Κρίνοντας από τις διαφορετικές σχεδιαστικές γλώσσες που υιοθετήθηκαν στα Sonata και Venue, ο Lee και η Hyundai μάλλον δεν έχουν σκοπό να δώσουν στα μοντέλα της φίρμας όμοια εξωτερικά χαρακτηριστικά και στυλ.
 

Ο Lee είπε συγκεκριμένα: «Ναι, υπάρχει μια συνέπεια, αλλά δεν την βλέπετε αμέσως όταν κοιτάζετε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά. Όταν ξεκινήσετε να βλέπετε προσεκτικά, τότε θα την ανακαλύψετε. Εάν πιστεύετε ότι η σχεδίαση των νέων μοντέλων της γκάμας μας τώρα είναι ενθουσιώδης, που να δείτε τι θα φέρει το επόμενης γενιάς Tucson».
Η ημερομηνία άφιξης του νέου Tucson δεν είναι ακόμη ακριβής. Δεν υπάρχουν ακόμη και κατασκοπευτικές λήψεις του μοντέλου σε διαδικασία δοκιμών, γεγονός που υποδηλώνει ότι η επίσημη παρουσίαση του θα αργήσει αρκετά.. Ο Lee εργάζεται στο Hyundai από το 2016. Πριν αναλάβει τη δουλειά εκεί, ήταν επικεφαλής Εξωτερικής Σχεδίασης στην Bentley ενώ έχει περάσει και από την General Motors.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις