Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Ιδού η νέα Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti

10/12/2020

Στην επίσημη παρουσίαση της Stelvio Veloce Ti προχώρησε η Ιταλική βιομηχανία της Alfa Romeo, με ανανεωμένη και δυναμική σχεδίαση, σε ένα συνδυασμό πολυτέλειας και επιθετικού προφίλ. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης.

Την δυναμική έκδοση της Stelvio παρουσίασε και επίσημα η Alfa Romeo, προσφέροντας στο κοινό ένα ιδιαίτερο και επιθετικό SUV. H γρήγορη πολυτέλεια της Stelvio τονώθηκε από χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν και την διαφοροποιούν από την υπόλοιπη σειρά.



Εξωτερικά συναντάμε τους μεγαλύτερους τροχούς των 21 ιντσών, αλλά και το ανανεωμένο εμπρός προφυλακτήρα με carbon τμήματα στην μάσκα και τους μεγάλους αεραγωγούς. Ανθρακονημάτινοι είναι και οι καθρέπτες ώστε να ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύνολο σχεδίασης, ενώ η διπλή απόληξη εξάτμισης τονίζουν τον δυναμισμό της Veloce Turismo Internazionale.



Εσωτερικά εντυπωσιάζουν τα sport καθίσματα με δέρμα και Alcantara, ενώ το ταμπλό έχει εφοδιαστεί με carbon επενδύσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τα φιμέ τζάμια του μοντέλου. Η νέα έκδοση Stelvio Veloce Ti είναι εξοπλισμένη με μία σειρά συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, όπως τα Lane Keeping Assist, Active Cruise Control, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, Highway Assist και Driver Attention Assist.

Στην Ευρώπη η δυναμική έκδοση της Stelvio είναι διαθέσιμη με δύο επιλογές κινητήρων, έναν βενζίνης και έναν diesel. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης 2,0 λίτρων έχει απόδοση 280 ίππους, ενώ ο 2,2 λίτρων κινητήρας diesel αποδίδει 210 ίππους. Η νέα Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti, είναι εξοπλισμένη με σύστημα τετρακίνησης αλλά και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. 
 

 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις