Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ιδού η νέα Skoda Octavia

Διαβάστηκε από 6256 αναγνώστες - 12/11/2019

Η SKODA αποκαλύπτει τη νέα OCTAVIA. Μία ολοκαίνουργια OCTAVIA, πιο ποιοτική, με πιο εκφραστικό design, μεγαλύτερους χώρους, πιο ασφαλής, με μεγαλύτερες δυνατότητες συνδεσιμότητας από ποτέ! Στην τέταρτη πλέον γενιά της, το best-seller της SKODA στοχεύει ακόμα πιο ψηλά.

Το μοντέλο που έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με τη μάρκα, έχει μεγαλώσει σε μήκος και πλάτος, έχει ακόμα μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ ενώ πλέον το design του ξεχωρίζει προσδίδοντάς του μία Grand Coupe  φόρμα, όντας πιο μοντέρνο και ελκυστικό από ποτέ. Στο εσωτερικό, η ποιότητα είναι έκδηλη και απτή σε κάθε λεπτομέρεια, με τους ακόμα μεγαλύτερους χώρους να συνδυάζονται με την παραδοσιακή πρακτικότητα της μάρκας. Κορυφαία συνδεσιμότητα και καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού ανεβάζουν το επίπεδο ασφάλειας και άνεσης ακόμα πιο ψηλά.



Ο Μπέρναρντ Μάγιερ, CEO της SKODA AUTO, δηλώνει σχετικά: «Η OCTAVIA είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μοντέλο για τη SKODA. Για το λόγο αυτό εξελίξαμε τη νέα OCTAVIA στο μέγιστο βαθμό. Αποκαλύπτοντας το νέο μοντέλο στην επέτειο των 60 χρόνων της OCTAVIA, είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλει και αυτό στην άνοδο της μάρκας».
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις