Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Ιδού το νέο Citroen C5 Aircross C-Series

20/5/2020

Η Γαλλική βιομηχανία της Citroen, προσφέρει την έκδοση C-Series και στο C5 Aircross, προσφέροντας μεγαλύτερο εύρος επιλογών στο αγοραστικό κοινό, με νέες επιλογές χρωμάτων και πιο πλούσιο εσωτερικό διάκοσμο.

Ήρθε η ώρα του Citroen C5 Aircross, του μεγαλύτερου SUV της μάρκας, να ακολουθήσει τον δρόμο της C-Series. Πλέον το αγοραστικό κοινό, έχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών και στην εξωτερική αλλά και στην εσωτερική εμφάνιση. 



Η ειδική αυτή έκδοση, εφοδιάστηκε με ένα νέο πακέτο χρωμάτων Anodized Deep Red, το οποίο αντικαθιστά το Anodized Red Color Pack από την παλέτα του μοντέλου. Μέσω της επιλογής αυτού του πακέτου, κόκκινες θα γίνουν οι λεπτομέρειες στα airbumbs, στον εμπρός προφυλακτήρα, στις ράγες της οροφής αλλά και στα εμβλήματα στα φτερά. Εκτός του Anodized Deep Red Color Pack, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν επίσης τα χρώματα Anodized Silver, Anodized White και Anodized Blue. Η διαθέσιμη παλέτα χρωμάτων του αμαξώματος, έχει πλέον διαθέσιμα τα Polar White, Pearl White, Steel Grey, Platinum Grey και Perla Nera Black.



Η C-Series περιλαμβάνει στον στάνταρ εξοπλισμό, Keyless Entry/Start, ηλεκτρονικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας και πλήθος συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης. Στην Ευρώπη το περιμένουμε το περιμένουμε από 1η Ιουνίου σε εκδόσεις βενζίνης, diesel αλλά και με το plug-in υβριδικό σύνολο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις