Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Ιδού το νέο DS 7 Crossback E-Tense 225

16/6/2020

Η Premium βιομηχανία της DS, παρουσίασε και επίσημα την έκδοση DS 7 Crossback E-Tense 225. Η νέα plug-in υβριδική έκδοση, είναι εμπλουτισμένη με πλήθος τεχνολογιών αλλά και πιο προσιτή τιμή.

Μια νέα ηλεκτροκίνηση έκδοση αποκτά η γκάμα του DS 7 Crossback αφού η γαλλική φίρμα ανακοίνωσε πως λανσάρει μια νέα E-Tense 225 plug-in υβριδική επιλογή δίπλα στη ήδη υπάρχουσα και πιο ισχυρή, τετρακίνηση έκδοση με 300 άλογα.



To DS 7 Crossback Ε-Τense 225 χρησιμοποιεί έναν κινητήρα βενζίνης με ισχύ 180 άλογα και 300 Nm ροπής, ένα ηλεκτρικό μοτέρ 110 ίππων και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 13,2 kWh. Η μπαταρία έχει αυτονομία 55 χιλιομέτρων σύμφωνα με τα τεστ του WLTP ενώ η μετάδοση είναι αυτόματη 8 σχέσεων και στέλνει την κίνηση μόνο στους δύο εμπρός τροχούς

Η DS, προσφέρει δύο καλώδια φόρτισης, κι έτσι το νέο μοντέλο είναι σε θέση να φορτίσει την μπαταρία του, από το 0 έως το 100% σε 1 ώρα και 45 λεπτά.



Ο εξοπλισμός είναι για άλλη μια φορά πλούσιος καθώς το μοντέλο εξοπλίζεται μεταξύ άλλων με την έξυπνη ανάρτηση Active Scan Suspension ως στάνταρ και 19άρες London Diamond Black ζάντες. Διαθέσιμα είναι και τα συστήματα DS Connected Pilot, DS Driver Attention Monitoring, DS Night Vision και DS Park Pilot που λειτουργούν βοηθητικά κατά την οδήγηση και το φρενάρισμα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις