Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Ιδού το νέο Jeep Wrangler Rubicon 392 V8

17/11/2020

Η Jeep παρουσίασε και επίσημα το νέο Wrangler Rubicon 392, που έχει εφοδιαστεί με το νέο V8 κινητήρα της βιομηχανίας, απόδοσης 477 ίππων, ενώ καταφέρνει να μην ξεφύγει από το κλασσικό σχεδιασμό του.

Λίγες μέρες μετά και την επιβεβαίωση της ύπαρξης του μοντέλου, η Jeep παρουσίασε επίσημα το νέο Wrangler Rubicon 392. H συναρπαστική νέα έκδοση, καταφέρνει να συνδυάσει τις επιδόσεις με το διαχρονικό στυλ των μοντέλων της Jeep, σε μια εποχή που όλοι σχεδιάζουν πιο φουτουριστικά αυτοκίνητα.



Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου, είναι ο νέος V8 κινητήρας που εφοδιάστηκε το νέο μοντέλο. Ο ατμοσφαιρικός V8 6,4 λίτρων κινητήρας προσφέρει 477 ίππους και 637 Nm ροπής, με το νέο Rubicon 392 να πιάνει τα πρώτα 100 σε 4.5 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο με paddles στο τιμόνι και ενεργό σύστημα εξάτμισης.



Μπορείς να επιλέξεις 4 επιλογές κίνησης (4WD Auto, 4WD High, Neutral και 4WD Low), ενώ είναι πιο ψηλό από το έδαφος σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, χάρη στο αναθεωρημένο σύστημα ανάρτησης. Εξωτερικά την παράσταση κερδίζει η νέα μάσκα του μοντέλου αλλά και ο τεράστιος αεραγωγός για την καλύτερη ψύξη του V8 κινητήρα. 



Στο εσωτερικό της καμπίνας δεσπόζει ο νέος πίνακας οργάνων, αλλά και τα κεντητά σήματα της έκδοσης στα καθίσματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο, εκτός Αμερικής. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις