Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Ιδού το νέο Skoda Octavia Scout

Διαβάστηκε από 7046 αναγνώστες - 10/6/2020

Την επίσημη κυκλοφορία της νέας Skoda Octavia Combi σε έκδοση Scout, ανακοίνωσε η Τσέχικη βιομηχανία, με την σκληροτράχηλη έκδοση της να είναι διαθέσιμη με νέο κινητήρα και αμέτρητες τεχνολογίες.

Η Octavia είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο της Skoda, εδώ και πολλά χρόνια, και η Τσέχικη βιομηχανία κάνει ότι μπορέι για να την εξελίξει και να την προωθήσει με όλες της, τις δυνάμεις. Αυτή την φορά παρουσίασε και επίσημα τη νέα Skoda Octavia Scout, φυσικά σε έκδοση stationwagon. 



H νέα Skoda Octavia Scout, είναι κατά 15 χλστ. πιο ψηλή, το μήκος της είναι κατά 16 χιλιοστά μεγαλύτερο, το πλάτος κατά 15 χιλιοστά ενώ ο χώρος αποσκευών μετράται στα 640 λίτρα. Στους διαθέσιμους κινητήρες συναντάμε έναν 1.500άρη TSI με ιπποδύναμη 150 ίππων, ένας 2λιτρος TSI με 190 άλογα και ένας ακόμη 2λιτρος TDI με ισχύ 115 άλογα, ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε δικίνητη έκδοση.  



Στο εσωτερικο της, παρατηρούμε πως η νέα Skoda Octavia Scout εξοπλίζεται με νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ενώ πιο διακριτική είναι η παρουσία των μπουτόν. Η Skoda ανακοινώνει επίσης πως στις αρχές του Ιουλίου θα δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα «καλούδια» της Octavia Scout.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις