Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Ιδού το νέο Suzuki Across

Διαβάστηκε από 14917 αναγνώστες - 2/7/2020

Την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου plug-in υβριδικού SUV έκανε η Suzuki, με την ευρωπαϊκή αγορά να αδημονεί! Το νέο Suzuki Across, είναι βασισμένο στο RAV4 και σίγουρα θα γίνει πόλης έλξης για τους φίλους της Suzuki.

Η Suzuki μπαίνει δυναμικά πλέον σε όλες της κατηγορίες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, προσφέροντας μοντέλα για κάθε ανάγκη και γούστο. Το νέο Suzuki Across είναι βασισμένο στο RAV4 plug-in hybrid, και αυτό του δίνει ένα τεράστιο αβαντάζ ανάμεσα στον ανταγωνισμό του.



Εκτός από τα κοινά σημεία στην σχεδίαση των μοντέλων, το νέο Suzuki Across σε εντυπωσιάζει με την δυναμική εξάγωνη μάσκα αλλά και τα LED εμπρός φανάρια του. Δυναμικές ακμές αγκαλιάζουν όλο το πλαινό τμήμα του αυτοκινήτου και συνδυάζονται ιδανικά με τις εντυπωσιακές ζάντες 19 ιντσών. Στο πίσω μέρος, την παράσταση κλέβουν οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης και η αεροτομή.

Κάτω από το καπό βρίσκουμε έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων ισχύος 185 ίππων, με δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα σε κάθε άξονα) και μία μπαταρία 18.1 kWh. Το νέο Suzuki Across μπορεί να καλύψει 75 χιλιόμετρα μόνο με ρεύμα, ενώ οι εκπομπές CO2 αγγίζουν τα 22 γρμ./χλμ. Το νέο plug-in hybrid της Suzuki είναι εφοδιασμένο με τέσσερα προφίλ οδήγησης, όπως επίσης και με το Trail Mode το οποίο μιμείται το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Εδώ να τονίσουμε πως το ηλεκτρονικό σύστημα τετρακίνησης E-Four, μεταβάλλει την κατανομή ισχύος από μπροστά προς τα πίσω από 100:00 έως 20:80, με το εξελιγμένο σύστημα AWD Integrated Management.


 
Στο εσωτερικό βρίσκουμε πολλά κοινά με το RAV4, με σημαντικότερα χαρακτηριστικά, το νέο τιμόνι, και το σύστημα infotainment που συνδυάζεται με οθόνη αφής 9 ιντσών και έρχεται με Apple CarPlay, Android Auto και MirrorLink. Το νέο Suzuki Across θα ξεκι΄νησει την κυκλοφορία του το φθινόπωρο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις